Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a spus". Luis Phelipe l-a şocat pe Leo Grozavu cu ce a cerut după ce s-a transferat la FCSB: "Dacă laşi salariile pe noiembrie şi decembrie, poţi!"

"Mi-a spus". Luis Phelipe l-a şocat pe Leo Grozavu cu ce a cerut după ce s-a transferat la FCSB: "Dacă laşi salariile pe noiembrie şi decembrie, poţi!"

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu (56 de ani) a dezvăluit la flash-interviul de după Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2 o cerinţă cu care Luis Phelipe (22 de ani) l-a şocat după ce s-a parafat transferul la FCSB în schimbul a 200.000 de euro, după doar câteva luni petrecute la formaţia din Copou.

Poli Iaşi şi FCSB au bătut palma pentru transferul lui Luis Phelipe, în schimbul a 200.000 de euro, iar brazilianul şi-a dorit să meargă în vacanţă înaintea ultimului meci pe care îl avea de jucat pentru Poli Iaşi, cel cu Universitatea Craiova (2-2, în Superligă).

Leo Grozavu a scos la iveală cerinţa cu care Luis Phelipe l-a şocat: "Voia în vacanţă"

Phelipe a cerut să meargă în vacanţă, dar Leo Grozavu nu şi-a dat acordul şi i-a pus o condiţie imposibilă brazilianului: salariile pe ultimele două luni ale anului! Antrenorul lui Poli Iaşi a spus că Luis Phelipe n-a fost în apele sale la meciul din Bănie şi a lăsat de înţeles că s-a văzut că cu gândul la FCSB.

"Phelipe voia în vacanţă. Şi i-am spus 'Dacă laşi salariile din noiembrie şi decembrie poţi să mergi în vacanţă'. S-a văzut că nu prea a fost el pe teren, a pierdut multe mingi", a spus Leo Grozavu, la Orange Sport.

Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2, în Superligă

Echipa Poli Iaşi a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat de VAR în minutul 90+1.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor. Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş. A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şase minute de aşteptare.

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Al. Creţu, Bancu – Kurtic (Şt. Vlădoiu 71), Mateiu (Houri 90) – M. Danciu (Baiaram 62), Roguljic (A. Ivan 70), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 72).  ANTRENOR: Ivailo Petev

POLI IAŞI: S. Lung jr – Martac (Tincu 90), F. Ilie, Katanec, Ispas – A. Roman, Marchioni, Jatoba (Bordeianu 46) – A. Gheorghiţă (Stefanovici 85), S. Buş (Samayoa 69), Luis Phelipe (R. Ion 46). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Ispas 87

Arbitri: Horia Mladinovici - Mihăiţă Necula, Marius Bobe - Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Mircea Ardelean

Observator: Adrian Vidan

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbvacantaleo grozavusuperligapoli iasi 

viewscnt
Articole similare