Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-a zis că ce s-a întâmplat aici e pe viaţă”. Larisa Iordache, impresionată de gestul antrenorului său după calificarea la Jocurile Olimpice

”Mi-a zis că ce s-a întâmplat aici e pe viaţă”. Larisa Iordache, impresionată de gestul antrenorului său după calificarea la Jocurile Olimpice

Gimnastică

Comentarii

Înaintea plecării la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache a oferit un interviu, discutând despre importanţa Olimpiadei pentru ea şi antrenorul său.

Larisa Iordache a trecut prin vremuri grele în ultimul an. După pierederea mamei sale, gimnasta era la pământ psihic şi era convinsă că nu se va califica la Tokyo. Sportiva de 25 de ani visa la medalia olimpică de mică, iar Jocurile Olimpice au reprezentat motivaţia ei supremă, fapt pentru care dorea să îşi tatueze inelele olimpice.

Însă, cu moralul la pământ şi nemaiştiind cum să o motiveze, antrenorul Cristian Moldovan i-a făcut Larisei o promisiune. Cu programarea la tatuaj deja făcută, antrenorul său i-a promis că îşi va tatua acelaşi lucru pe pielea sa, dacă Iordache se va califica la Olimpiadă.

Larisa Iordache, impresionată de gestul antrenorului său după calificarea la Jocurile Olimpice

Larisa şi-a revenit din locul întunecat unde se afla şi a reuşit să obţină participarea la Tokyo, astfel că sportiva şi Moldovan au mers împreună şi şi-au tatuat inelele olimpice, un gest imens din partea antrenorului său.

”Mi-am propus să mă concentrez foarte tare pe gimnastică, mai ales că am obţinut acest bilet către Tokyo. Cred că următorul program va fi casă şi antrenament, nimic altceva. Este un pariu pentru că eram într-o fază foarte proastă a mea, din punct de vedere psihic.

(n.r. despre tatuajul cu inelele olimpice al antrenorului său) I-am zis să vă gândiţi bine unde îl faceţi pentru că e pe viaţă. Şi el mi-a zis că ceea ce s-a întâmplat acum aici e pe viaţă.  Chiar sunt mândră când îl văd tatuat pentru că sunt prima persoană care l-a făcut să se tatueze, la vârsta de 46 de ani. Deci bravo mie”, a declarat Larisa Iordache.

Afla mai multe despre: gimnasticăjocurile olimpicelarisa iordache 

viewscnt
Articole similare