Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a zis să renunţ la Roland Garros!" Dialogul neştiut dintre Halep şi Ion Ţiriac

"Mi-a zis să renunţ la Roland Garros!" Dialogul neştiut dintre Halep şi Ion Ţiriac

Tenis

Comentarii

Simona Halep a vorbit despre un moment extrem de important al sezonului 2017 din WTA, accidentarea suferită chiar înainte de Roland Garros, turneu unde a jucat în cele din urmă şi a ajuns până în finală.

Chiar dacă Halep a pierdut dramatic finala în faţa letonei Jelena Ostapenko, fără cele 1200 de puncte obţinute la Paris, Simona n-ar fi putut fi lider WTA la finalul lui 2017.

Halep a dezvăluit însă că accidentarea suferită cu o săptămână înainte de startul Roland Garros, la Roma, a fost cu adevărat gravă, iar Ion Ţiriac chiar a sfătuit-o la acel moment să renunţe la turneul din capitala Franţei.

"Sâmbătă, cu o zi înainte de startul Roland Garros-ului, atunci am început să joc tenis. Înainte am stat vreo cinci-şase zile. Vorbeam cu domnul Ţiriac pentru că el plecase de la Roma şi nu văzuse cum m-am lovit, dar i-am trimis poza şi a zis că trebuie să renunţ la Roland Garros, că sănătatea e mai importantă.



Sunt trei tendoane acolo, cel mai puţin important era rupt, aşa mi-au spus la Paris. Mi-au zis că-mi va fi foarte greu să joc, dar n-am renunţat, am făcut recuperarea, mi-am făcut exerciţiile, tratamentul. Prima oară când am intrat în teren am strâns foarte tare piciorul în tape şi am văzut că pot să joc şi atunci am început să cred că se poate.

Nu am simţit durere, fiind foarte strâns nici nu puteam să-l mişc. Poate nici n-am vrut să mă doară, uneori partea mentală domină şi durerea, şi tot"
, a declarat Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: simona halepion tiriacdialog 

viewscnt
Articole similare