Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mi-am îngropat o fiică în timp ce era în viaţă”. Fosta soţie a lui Hulk, dezvăluiri şocante după ce fotbalistul a înşelat-o cu propria nepoată

„Mi-am îngropat o fiică în timp ce era în viaţă”. Fosta soţie a lui Hulk, dezvăluiri şocante după ce fotbalistul a înşelat-o cu propria nepoată
Comentarii

Iran Angelo de Souza, fosta soţie a fotbalistului Hulk(n.r. Givanildo Vieira de Sousa) s-a destăinuit într-un interviu în care povestit tristeţea şi dezamăgirea pe care le-a simţit în momentul în care a aflat că fotbalistul a părăsit-o pentru a avea o relaţie cu nepoata ei, Camila Angelo.

Conform lui Iran, Camila a fost mai mult decât o nepoată, ea tratând-o pe tânără ca pe propria fiică. Fosta soţie a lui Hulk a dezvăluit că, în momentul în care a descoperit adulterul, a simţit o durere teribilă: „Mi-am îngropat o fiică în timp ce era în viaţă”, au fost cuvintele lui Iran Angelo de Souza pentru publicaţia portugheză Record.

„Mă pun să dorm şi nu înţeleg ce s-a întâmplat. Durerea este enormă. Uneori simt că îmi explodează inima. A fost ca o fiică pentru mine”, a continuat fosta soţie a lui Hulk.

Iran Angelo de Souza a dat mai multe detalii despre relaţia apropiată pe care o avea cu nepoata sa: „I-am dat tot aceste fete încă de când s-a născut. M-am sacrificat pentru a îi îndeplini ei visurile. Şi aici nu vorbesc doar despre bani, ci şi despre afecţiune, dragoste, atenţie şi respect. Îmi cunoştea toate slăbiciunile, durerile, temerile, nesiguranţele. El(n.r. Hulk) mi-a condus viaţa, tot ce făcea el era bine, corect şi etic. Ea(n.r. Camila) era perfectă. I-am deschis un drum în viaţă. Dacă m-am înşelat, Dumnezeule, a fost pentru că am iubit prea mult şi am avut prea mare încredere”.

Hulk joacă în prezent la Shanghai SIPG şi a fost căsătorit timp de 12 ani cu Iran Angelo de Souza. Cuplul are trei copii (Alice, Ian şi James) şi s-a despărţit în luna iulie a anului 2019.

Afla mai multe despre: hulk 

viewscnt
Articole similare