Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-aş dori să joace, ar fi o experienţă extraordinară”. Câţi jucători de la FCSB sunt în primul 11 al României pentru meciul cu Armenia

”Mi-aş dori să joace, ar fi o experienţă extraordinară”. Câţi jucători de la FCSB sunt în primul 11 al României pentru meciul cu Armenia

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a ales un prim 11 pentru partida contra Armeniei, cu un singur jucător de la FCSB în teren.

Claudiu Keşeru este singurul jucător de la FCSB aflat în primul 11 al naţionalei României pentru partida cu Armenia.

FCSB are trei jucători convocaţi la echipa naţională, însă niciunul dintre ei nu a intrat pe teren împotriva Germaniei. Andrei Cordea şi Andrei Vlad nu au prins echipa de start a României pentru acest meci:

”Am văzut foarte multe lucruri pozitive la naţionala României, Mirel Rădoi şi staff-ul tehnic au fost extrem de inspiraţi cu Germania. Le ţin pumnii jucătorilor mei de la FCSB, dar în final rămâne rezultatul naţionalei. Mi-aş dori să joace, ar fi o experienţă extraordinară” a mărturisit Edward Iordănescu în cursul zilei de duminică.

Mirel Rădoi l-a titularizat pentru acest meci pe Claudiu Keşeru, atacant cu 13 goluri la prima reprezentativă, în 46 de meciuri. Vârful în vârstă de 34 de ani se află la prima convocare de la revenirea în România, la FCSB. 

Afla mai multe despre: edward iordănescuclaudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare