Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-au dat lacrimile când l-am întâlnit pe Gigi Becali!” Moment emoţionant pentru fiica lui Anghel Iordănescu. Edward Iordănescu a intrat în direct

”Mi-au dat lacrimile când l-am întâlnit pe Gigi Becali!” Moment emoţionant pentru fiica lui Anghel Iordănescu. Edward Iordănescu a intrat în direct

Special

Comentarii

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, a fost invitata Geaninei Iacob la Look Sport LIVE şi a vorbit printre altele de întâlnirea cu Gigi Becali.

Maria Iordănescu a vorbit la Look Sport despre prima ei întânire cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului şi un apropiat al familiei Iordănescu. Fiica legendarului Anghel Iordănescu a realizat un interviu cu latifundiarul care conduce gruparea roş-albastră:

"Cel mai mândră sunt de interviul realizat cu Gigi Becali, pentru că a fost o ediţie specială, pentru Paşti. A fost frumos pentru că domnul Becali m-a emoţionat până la lacrimi şi l-am văzut şi pe dumnealui extrem de emoţionat.  Am văzut că s-a deschis în faţa mea.

Îl ştiu de când mergeam în Ghencea şi eram mică şi nici eu nu mă gândeam vreodată că voi ajunge să-i iau interviu. Dar chiar m-am simţit în largul meu.

M-am simţit ca într-o discuţie cu un apropiat. Ştiam că totul va decurge bine şi interviul va fi reuşit pentru că ştiam cum este dumnealui” a povestit Maria Iordănescu, în emisiunea Geaninei Iacob.

Edward Iordănescu: ”Maria e bijuteria familiei!”

În cadrul emisiunii Look Sport LIVE, Maria Iordănescu a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Fratele ei, Edward Iordănescu a intrat în direct: ”Sincer să fiu, şi fără niciun fel de exagerare, nu cred că poate să mă acuze cineva de subiectivism, pot să spun cu tărie şi subliniez faptul că la noi în familie, Maria e considerată bijuteria familiei. Este şi cea mai frumoasă, şi cea mai deşteaptă şi cu siguranţă şi cea mai serioasă dintre noi toţi. Eu mi-am luat angajamentul, vrea ea să accepte sau nu în viitor, eu sunt managerul ei şi mă voi ocupa inclusiv de partea sentimentală, aşa că cine se gândeşte s-o curteze pe Maria, să fie pregătit cu multă seriozitate şi zestre mare, că altfel n-o să aibă nico şansă. Sincer, uite sunt foarte deschis. Am fost foarte invidios pe fiecare dintre cei trei care au urmat. Eu am crescut singur, Andrei, care e următorul după mine, a venit destul de târziu, era o diferenţă destul de mare între noi” a mărturisit Edward, unul dintre cei mai valoroşi tineri antrenori români ai momentului.

El a mai adăugat: ”Am fost obişnuit să cresc singur la părinţi, am fost cel care m-am bucurat de cea mia multă atenţie, am fost şi eu răsfăţat în felul meu, chiar dacă am plecat destuld e devreme de acasă şi am avut încrederea şi susţinerea părinţilor, care m-au lăsat să plec din ţară la 17, nu ştiu dacă aveam 18 ani împliniţi. Am fost destul de marcat la început, nu eram pregătit ca să mai am şi alţi fraţi. L-am acceptat pe Andrei, după care parcă Alexandru când a venit mi-a fost şi mai greu şi a treia oară am fost ăus într-o situaţie în care mai că am zis că nu sunt de acord. După aceea, când am văzut toţi că e şi fată, ne-am bucurat foarte tare. Până la urmă, bine că a venit Maria, că altfel riscam ca părinţii mei să tot încerce până venea fata mult aşteptată” a povestit, cu umor, Edward Iordănescu, în emisiunea moderată de Geanina Iacob.

 

Vezi emisiunea integrală AICI.

Afla mai multe despre: maria iordănescu 

viewscnt
Articole similare