Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-e cam ciudă”. Nemulţumirea lui Chipciu după U Cluj - CFR Cluj 1-1: ”Ar exploda, ca la Rapid”

”Mi-e cam ciudă”. Nemulţumirea lui Chipciu după U Cluj - CFR Cluj 1-1: ”Ar exploda, ca la Rapid”

U Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Alex Chipciu (34 de ani), a tras concluziile după meciul terminat la egalitate cu CFR Cluj.

U Cluj şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în grupa B a Cupei României.

Pentru gazde a marcat Kresic (41 - autogol), în timp ce pentru CFR a punctat Bîrligea (66).

Chipciu: ”Dacă n-ar avea pistă stadionul ăsta, ar exploda, ca la Rapid”

La finalul partidei, Alex Chipciu speră să se califice în sferturile Cupei României, iar speranţele îi sunt alimentate de faptul că U Cluj are meci cu FC Botoşani, în ultima etapă a grupelor Cupei României.

Moldovenii sunt ultimii în campionat, fără nici măcar o victorie acumulată în cele 14 etape scurse până acum din sezon.

”A fost un meci greu, clar. Două reprize total diferite. În prima repriză i-am controlat foarte bine, nu ştiu dacă au intrat în careul nostru. Într-adevăr, nici noi nu ne-am creat foarte multe ocazii.

Apoi au adaptat jocul, asta înseamnă să ai valoare, au intrat jucători puternici. Noi am făcut schimbări, au intrat jucători care nu aveau prea multe minute.

Clar, o echipă puternică, pentru a câştiga trebuie să te autodepăşeşti. În acelaşi timp, mi-e puţină ciudă că nu am putut câştiga. Noi avem un meci cu Botoşani, care joacă în Cupă degeaba.

A fost un meci frumos, care a adunat mulţi oameni în tribune. Am jucat foarte bine în prima repriză. Prima repriză i-am tocat, dacă mai continuam şi în a doua, cu siguranţă nu pierdeam (n.r. victoria).

Trebuie să recunoaştem, sunt puternici, au jucători extraordinar de buni şi bagă şi bani. (n.r. despre autogol) Când îţi bagă mingea în careu clar, poţi să greşeşti. A fost frumos, de asta mi-e cam ciudă. Dacă n-ar avea pistă stadionul ăsta, ar exploda, ca la Rapid.

Suntem la mâna noastră cu Voluntari şi Petrolul. Nu ştiu cum s-au făcut programările, până la meciul cu Voluntari avem două zile jumate. Dar asta e. Totul e la mâna noastră”, a declarat Alex Chipciu, conform Prima Sport, după meci.

Afla mai multe despre: u clujalex chipciucluj arena 

viewscnt
Articole similare