Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-e dor de Gigi Becali!". Mihai Costea şi-a adus aminte de perioada petrecută la FCSB şi a dezvăluit cu era patronul FCSB când venea în vestiar

"Mi-e dor de Gigi Becali!". Mihai Costea şi-a adus aminte de perioada petrecută la FCSB şi a dezvăluit cu era patronul FCSB când venea în vestiar

FCSB

Comentarii

Mihai Costea (32 de ani) a jucat la FCSB între 2011 şi 2015, cu perioade în care a fost împrumutat înainte să fie cedat definitiv de formaţia roş-albastră, şi - la revenirea în Liga 1, "Nilă" a vorbit despre experienţa sa la echipa lui Gigi Becali (62 de ani) şi a spus că îi e dor de fostul său patron. Mihai Costea a semnat recent cu Chindia Târgovişte şi joacă din nou în campionatul român.

După plecarea de la FCSB, Mihai Costea a jucat în zona Golfului, la Ittihad Kalba, SC Fujarah şi Al-Arabi. Atacantul rămâne în continuare focusat pentru transfer în străinătate, chiar dacă acum se află la Chindia şi încearcă să ajute echipa lui Emil Săndoi să scape de la retrogradare.

Costea a spus că îi e dor de Gigi Becali şi a dezvăluit cum se purta finanţatorul FCSB cu jucătorii săi când venea în vestiar. „A trecut tinereţea, nu mai sunt tânăr, am ajuns la 32 de ani. Şi gândul meu să plec în străinătate. Ţin legătura cu Pintilii de la FCSB, a fost un lider ăn vestiar... Va face carieră şi ca antrenor! Le urez baftă celor de la FCSB, un mare câştig anul acesta este venirea lui Thomas Neubert. Am lucrat cu el, ştiu ce vorbesc. Vine dintr-o zonă unde fotbalul e dezvoltat.

Are o strategie care te face să ai încredere. Părerea mea e că există doi tineri foarte buni la FCSB: Man şi Coman. Pot ajunge la echipe mari„, a declarat MIhai Costea.

„Nu regret nicio decizie de-a mea. Am un regret că n-am ajuns la echipa naţională. Mi-e dor de Gigi Becali, e un om care iubeşte fotbalul, investeşte enorm în fotbalul românesc. Dânsul vorbeşte mai mult la televizor, faţă în faţă ne dădea încredere şi vorbea frumos cu noi”
, a recunoscut fostul jucător al Craiovei.

Recent, Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare cu executare din cauza transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Mihai Costea a strâns 55 de meciuri, 13 goluri şi opt pase decisive la FCSB, timp în care şi-a trecut în palmares trei trofee: două titluri (2012-2013 şi 2013-2014) şi Supercupa României (2013-2014).

Afla mai multe despre: mihai costeafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare