Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-e teamă că nu prindem play-off-ul". Nicuşor Bancu, moment de sinceritate după umilinţa cu FCSB: "Poate a contat şi arbitrajul"

"Mi-e teamă că nu prindem play-off-ul". Nicuşor Bancu, moment de sinceritate după umilinţa cu FCSB: "Poate a contat şi arbitrajul"
Comentarii

U Craiova a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-3, şi a rămas pe locul 5 în clasament, cu doar două puncte peste ocupanta locului 7, Hermannstadt.

"Nu reuşim să câştigăm, chiar dacă avem momente mai slabe, jucăm destul de bine, însă nu reuşim să marcăm. Suntem foarte supăraţi. Poate a contat şi arbitrajul, dacă nu primeau cei de la FCSB acel penalty... Noi n-am primit penalty la acea fază cu Mitriţă, dar au fost mai buni şi au câştigat.

Avem nevoie de o atitudine mai bună, nu ştiu ce să mai zic, trebuie să strângem rândurile, pentru că nu este bine. Mi-e teamă că nu putem prinde play-off-ul, trebuie să ne revenim. Le cerem scuze suporterilor, celor din conducere, antrenorilor, doar noi jucătorii suntem de vină" , a spus Nicuşor Bancu.

U Craiova - FCSB 0-3

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 3-0, pe Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafaţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând lovitura de la 11 metri.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul final.

FCSB s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

  • U CRAIOVA: L. Popescu - Maldonado, Zajkov (Raul Silva 79), Badelj (J. Markovic 46) - Soiri, Al. Creţu, Al. Mitriţă, Căpăţînă (Mekvabishvili 46), N. Bancu – Cîmpanu (Koljic 57), Baiaram (Danciu 46). ANTRENOR: Ivailo Petev
  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Lixandru (Baba Alhassan 69) - Al. Băluţă (Miculescu 83), Luis Phelipe (Oct. Popescu 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 77). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: bancucraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare