Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-era dor să vorbesc la conferinţe!” Gică Hagi, categoric în privinţa naţionalei: ”Are prioritate. Echipa mea nu stă în cinci jucători!”

”Mi-era dor să vorbesc la conferinţe!” Gică Hagi, categoric în privinţa naţionalei: ”Are prioritate. Echipa mea nu stă în cinci jucători!”

Farul

Comentarii

Gheorghe Hagi a susţinut o conferinţă de presă, înainte de debutul Farului în noul sezon al Ligii 1.

”Mi-era dor de a vorbi la conferinţe, mă bucur mult că am revenit iar acolo unde cred că mi-era locul. Sper ca împreună cu toţii să facem un an foarte bun, să avem succes, o să muncim pentru acest lucru şi sperăm să realizăm succese foarte multe, să facem performanţă în acest an şi să fim una din echipele care o să joace un fotbal foarte bun. Ar trebui să avem o mentalitate în care să ne placă să câştigăm, să câştigăm cât mai multe meciuri, pentru că victoria aduce bucurie, aduce fericire şi sperăm să realizăm acest lucru” a mărturisit Gheorghe Hagi, într-o conferinţă de presă

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a fost categoric atunci când a fost vorba despre subiectul jucătorilor care merg sau nu la echipa naţională pentru Jocurile Olimpice:

”Prioritatea numărul 1 e echipa naţională, întotdeauna. Cei care am jucat acolo cred că asta simţim şi cred că la mine s-a văzut acest lucru. Chiar dacă a trebuit să lăsăm un număr important de jucători, dar e un eveniment important, Olimpiada, şi e o  şansă pentru jucători, unic, să ajungă acolo şi să aibă o trăire şi un sentiment aparte. Sperăm ca ei să o facă foarte bine să şi să facă rezultate bune. Noi aşa ne-am comportat, clubul nostru aşa a făcut. Aceasta a fost linia noastră.” a mai spus Gică Hagi.

”Echipa nu stă în 5 jucători, echipa nu stă în jucătorii de la Olimpiadă, sub nicio formă.  Echipa are un lot de 20 şi ceva de jucători, aşa că asta cu a slăbit echipa e un alibi şi mie nu-mi plac alibiurile. Eu, din toată inima, le doresc să aibă succes, să facă bine şi jucătorii noştri să fie protagonişti, să facă meciuri foarte bune. Echipa, din septembrie, va arăta foarte bine. Suntem încă de câteva săptămâni împreună, au fost schimbări destul de multe în această vară, dar sunt optimist, văzându-i, lucrând cu ei, suntem pe drumul cel bun.” a mai completat antrenorul Farului.

Farul debutează luni în noul sezon al Ligii 1, cu o deplasare la Arad, contra celor de la UTA. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1: ”Legat de meciul de la Arad, e un început, un meci în deplasare, cu o echipă care a făcut foarte bine anul trecut, o echipă puternică, cu un antrenor foarte disciplinat. E greu să o desfaci, e greu să câştigi, dar mergem cu gândul şi cu obiectivul de a ne întoarce la Constanţa cu rezultat pozitiv şi mai ales, încercăm să câştigăm.”

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare