Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-l umflaţi acum, nu mai greşesc". Noul puşti minune al Viitorului a luat cu asalt Liga 1! Gică Hagi şi Gică Popescu au ieşit în faţă: "Cum dă un gol, două, îl vedeţi direct la echipa naţională"

"Mi-l umflaţi acum, nu mai greşesc". Noul puşti minune al Viitorului a luat cu asalt Liga 1! Gică Hagi şi Gică Popescu au ieşit în faţă: "Cum dă un gol, două, îl vedeţi direct la echipa naţională"

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu confirmă aşteptările pe care Gică Hagi le are din partea sa, iar puştiul de doar 17 ani a marcat golul victoriei Viitorului de pe terenul lui FC Voluntari, în minutul 89. La final, oficialii fostei campioane au îndemnat la calm în privinţa atacantului.

Louis Munteanu, noua stea a Viitorului

Gică Hagi semnalase, în trecut, prezenţa unui noi puşti care va impresiona în Liga 1, iar Louis Munteanu a început să-şi pună amprenta la Viitorul. Atacantul a ajuns la trei goluri în nouă meciuri în campionat, la doar 17 ani: "Mi-l umflaţi acum, nu mai greşesc. Lăsaţi-l să rămână cu picioarele pe pământ", a declarat Gică Hagi în cadrul conferinţei de presă de după victoria Viitorului cu FC Voluntari. 

Inclusiv preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a îndemnat la calm în privinţa lui Louis Munteanu: "Iar vă grăbiţi, un copil, cum dă un gol, două, îl vedeţi direct la echipa naţională. Este un copil cu calităţi, un copil care promite foarte mult. Este important că academia în continuare produce şi dă jucători către echipa mare. Şi astăzi am jucat cu foarte mulţi juniori în teren", a susţinut şi preşedintele Viitorului. 

Louis Munteanu i-a mulţumit lui Gică Hagi pentru încrederea acordată, la finalul celor 90 de minute: "Sunt fericit că mi-am ajutat echipa şi sper ca de acum încolo să marchez cât mai mult şi să îmi ajut echipa să câştige. Am început să prind experienţă. Îi mulţumesc lui mister că are încredere în mine şi sper ca de acum încolo să o ţin tot aşa.  Dacă voi intra de la început (n.r. - cu FCSB) sau voi intra pe parcurs, sper să marchez. Dar importantă este victoria echipei", a declarat Louis Munteanu, imediat după meci.

Louis Munteanu, inclus printre cei mai promiţători tineri jucători din lume

Louis Munteanu a prins TOP 50 de tineri jucători cărora li se preconizează o ascensiune fulminantă în următorii ani, începând cu anul 2020. Louis Munteanu se află într-o companie selectă, alături de argentinienii Thiago Almada (noul Messi), Exequiel Palacios, Agustin Almendra (noul Riquelme) şi Matias Palacios, monitorizaţi de Manchester City, Barcelona, Tottenham, Valencia, Napoli sau Real Madrid, Daniel Maldini, fiul fostului mare fundaş, Paolo Maldini, Francisco Trincao, considerat viitorul Cristiano Ronaldo, brazilianul Joao Pedro, jucător cotat la 20 de milioane de euro, transferat deja de Watford, de la Fluminense sau jucătorul celor de la Inter, francezul Yann Karamoh.

În plus, Louis Munteanu a reuşit să le ia faţa altor doi jucători români, incluşi în lista întocmită de scouterii Football Manager: Dennis Man de la FCSB şi Denis Drăguş de la Standard Liege.

Afla mai multe despre: louis munteanugica hagigica popescu 

viewscnt
Articole similare