Experiențe împreună.
You are here:

"Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost". MM Stoica a intervenit după FCSB - Dinamo 6-0: "Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut"

"Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost". MM Stoica a intervenit după FCSB - Dinamo 6-0: "Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut"

FCSB

Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, a avut un mesaj după derby-ul câştigat de echipa antrenată de Edi Iordănescu în faţa clubului Dinamo, scor 6-0.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe, iar din acel moment partida "s-a rupt" pentru alb-roşii. 

VIDEO | Mihai Stoica, reacţie după FCSB - Dinamo 6-0

Pe gazonul Arenei Naţionale, MM Stoica a aruncat două prosoape, semn că Dinamo a fost făcută KO de FCSB. La câteva ore distanţă, omul din conducerea echipei finanţate de Gigi Becali a avut un mesaj pentru fani, a recunoscut că a greşit în trecut, în anumite situaţii, şi a vorbit despre necesitatea echipelor de tradiţie în Liga 1. 

"Cu riscul de a dezamăgi suporterii stelişti care aşteaptă ironii din partea mea, nu voi face aşa ceva, din mai multe motive.

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave şi pot surveni oriunde şi oricând. Sper să reuşească să se salveze şi chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziţii şi cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo şi Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste şi restricţii) o confirmă.

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mişto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut şi, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram aşa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe şi - probabil, după meciurile de azi - în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman şi Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toţi cei care au contribuit la cea mai mare diferenţă de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toţi membrii staff-ului, cei care au contribuit substanţial din Peluza Nord şi tribune şi să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aştepta", a scris oficialul FCSB, luni dimineaţa. 

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...