Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi se pare o tâmpenie. Turcii au nişte biscuiţi Negro, sunt rasişti?". Un nume important din fotbalul românesc se pune scut în faţa criticilor lui Sebastian Colţescu

"Mi se pare o tâmpenie. Turcii au nişte biscuiţi Negro, sunt rasişti?". Un nume important din fotbalul românesc se pune scut în faţa criticilor lui Sebastian Colţescu

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Sebastian Colţescu, arbitrul aflat în centrul unui scandal de rasism după ce a folosit un cuvânt conisderat ofensator de Pierre Webo, secundul formaţiei turce Başakşehir. În direct la Look Sport, patroana de la Hermannstadt s-a pus "scut" în faţa celor care îl critică pe Colţescu şi a spus că nu consideră rasist cuvântul folosit de arbitrul FIFA, al patrulea oficial la partida PSG - Başakşehir.

Anamaria Prodan a spus că i se pare o prostie ca Sebastian Colţescu să fie acuzat de rasism pentru că i-a spus "ăla negru" lui Pierre Webo.

"Mi se pare o tâmpenie. Eu, care mi-am crescut copiii în America, unde ştiţi foarte bine că e foarte greu, trebuie să gândeşti înainte să spui ceva unui om de culoare, mi se pare o prostie. Adică, până la urmă omul ăsta vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru. Pentru că a nu l ai făcut ni***r, nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. Şi atunci am putea spune că dacă sunt 3 jucători de 1.60 şi unul de 1.80 dacă spun ăla înalt sau ăla mic înseamnă că e şi ăia discrimnare?  În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi făcuţi în Turcia şi au şi fabrică în România, Negro. Păi sunt rasişti turcii? Cum vine asta?

Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment. Au fost făcuţi ţigani. Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la masă verde şi se termină bâlciul. Un scandal fără niciun fel de inimă cum ar veni. Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pt că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alturi de el şi probabil şi federaţia română ar trebuie să se implice că nu e normal şi nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru de talia lui Coletscu în halul ăsta", a declarat Anamaria Prodan la Look Sport.



 

Afla mai multe despre: sebastian coltescuanamaria prodanrasism 

viewscnt
Articole similare