Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi se părea că văd ceva extratereştrii". Dezvăluiri din culisele Rapidului în perioada Mircea Lucescu | EXCLUSIV

"Mi se părea că văd ceva extratereştrii". Dezvăluiri din culisele Rapidului în perioada Mircea Lucescu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Vasile Maftei a dezvăluit detalii din culisele Rapidului din perioada în care antrenorul giuleştenilor era Mircea Lucescu.

Vasile Maftei a făcut parte din marile echipe ale Rapidului din secolul XXI, precum echipa din sezonul 2002/2003, sezon în care Rapid câştiga ultimul titlu de campioană a României, dar şi echipa care a reuşit performanţa calificării în sferturile Cupei UEFA, în sezonul 2005/2006.

"În momentele alea în care vedeam un fotbalist mi se părea că văd ceva extratereştrii, ceva ieşit din comun, un respect pe care îl aveam. Nu eram cu căratul genţilor.

În momentul în care am venit la Rapid eram 4-5 jucători care se antrenau permanent cu prima echipă, mergeam înapoi la tineret şi jucam, cum se întamplă şi acum, de obicei, cu jucătorii tineri, se antrenează prima parte a saptămânii cu echipa mare şi jucau la tineret.

A venit Raţ, Tănase, Mărgăritescu, Tibi Ghioane, Tibi Bălan, erau mulţi jucători tineri şi la tineret, venise Tamaş la un moment dat.

Prima parte a integrării noastre era faptul că ne antrenam, participam la antrenament, ne făceam treaba, pe urmă am început să jucăm meciuri amicale.

Nea' Mircea tot timpul lua meciuri amicale, juca echipa duminică, mai lua un meci amical miercurea, pentru jucătorii tineri, alături de cei care jucau mai puţin, le mai dădeau ritm de joc.

La un moment dat ne chema, să zicem, aveam antrenament de dimineaţă, după-amiază ne chema pe noi, pe cei tineri şi făcea un soi de individualizare cu noi, Nea' Mircea, chiar el, ne chema să mai facem un antrenament, pentru noi să ne cheme la antrenament Mircea Lucescu era ceva, de abia aşteptai.

Simţeam că avem posibilitatea să ajungem fotbalişti, nu mă cheamă degeaba, putea să fie altul în locul meu, dacă mă cheamă înseamnă că vede ceva.

(n.r. despre Mircea Lucescu) Nu lăsa nimic la voia întâmplării, nu existau lucruri pe care să nu le ştie, nu era doar antrenor, era un manager, ştia tot, de la masă, la teren tuns, la mingi, la echipament, ştia tot, dacă era nevoie să intervină, intervenea." a declarat Vasile Maftei la SportCast cu Sile.

 

 
 

Afla mai multe despre: rapidmircea lucescusuperligavasile maftei 

viewscnt
Articole similare