Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miami Heat a retras tricoul lui Chris Bosh: "Când am fost la pământ, când am trăit momente dificile, voi m-aţi învăţat să mă ridic"

Miami Heat a retras tricoul lui Chris Bosh: "Când am fost la pământ, când am trăit momente dificile, voi m-aţi învăţat să mă ridic"

NBA

Comentarii

Echipa Miami Heat a celebrat marţi cariera lui Chris Bosh, fostul coechipier al lui LeBron James şi Dwayne Wade în campaniile victorioase din 2012 şi 2013, retrăgând tricoul acestuia, o onoare supremă pentru un jucător din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA)

"Nu este doar un superstar, este în primul rând un om incredibil. Chris Bosh rămâne pentru totdeauna un jucător al lui Heat", a declarat Pat Riley, preşedintele francizei din Florida, în deschiderea ceremoniei care a avut loc în pauza meciului pierdut de Heat în faţa formaţiei Orlando Magic (99-104).

Tricoul cu numărul 1 purtat de Bosh în timpul perioadei petrecute la Miami (2010-2017) a fost apoi agăţat de plafonul arenei American Airlines. El se află acum alături de cele ale lui Alonzo Mourning, Tim Hardaway şi Shaquille O'Neal, iar numărul 1 nu va mai fi atribuit de acum înainte niciunui alt jucător de la Heat.

"Când am fost la pământ, când am trăit momente dificile, voi m-aţi învăţat să mă ridic", a declarat Bosh, foarte emoţionat, adresându-se suporterilor lui Heat.

Afla mai multe despre: bosh 

viewscnt
Articole similare