Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michael Owen a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Timo Werner n-a mai ajuns la Liverpool. "El este de vină"

Michael Owen a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Timo Werner n-a mai ajuns la Liverpool. "El este de vină"

Fotbal

Comentarii

Mutarea lui Timo Werner la Chelsea a luat prin suprindere pe foarte multă lume. Ziarele internaţioanele de sport anunţau că atacantul german şi-a dat acordul să meargă la Liverpool, însă totul a picat pe neaşteptate.

Şi publicaţiile aveau dreptate. Timo îi promisese lui Jurgen Kloop că vine la Liverpool, dacă toate condiţiile vor fi îndeplinite pas cu pas. Până la un punct, "cormoranii" au îndeplinit toate doleanţele solicitate de fotbalist şi clubul de care aparţinea, RB Leipzig, însă ceva i-a întors din drum.

Fostul Balon de Aur din 2001, Michael Owen, legendă pe "Anfield Road", este de părere că Jurgen Kloop a dat înapoi deoarece a ales să meargă pe mâna lui Divock Origi şi în sezonul viitor. Belgianul l-ar fi înştiinţat de faptul că va pleca dacă Timo Werner va semna, dorind să aibă meciuri în picioare. Werner ar fi făcut, cel mai probabil, rotaţia cu Roberto Firmino, iar Origi ar fi fost a treia soluţie în acest context. Mutarea de lui Werner de la Leipzig la Liverpool ar fi costat 53 milioane de euro. Refuzat de Liverpool, neamţul a semnat cu rivala Chelsea.

Michael Owen a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Timo Werner n-a mai ajuns la Liverpool

"Origi doar ce a semnat un nou contract, Minamino a ajuns şi el recent. Ei sunt acolo, dar asta nu înseamnă că nu îţi pui întrebarea dacă merită să fie acolo. Origi a făcut ce-a făcut în Liga Campionilor şi dintr-o dată s-a luat această decizie, de a i se prelungi contractul. Acest lucru i-a împiedicat pe cei de la Liverpool să cheltuiască o sumă mare de bani pentru un alt atacant de rezervă. Timo Werner a fost, evident, un jucător legat de Liverpool, dar a plecat la Chelsea. Cred că este acel tip de jucător genial pentru Liverpool. Au prelungit cu Origi, dar nu sunt sigur că nu au nevoie de o rezervă mai bună", a declarat Michael Owen, în cadrul emisiunii Premier League Production.

În acest sezon, Divock Origi are 5 goluri marcate în 39 de meciuri. În Premier League, Origi are o medie de un gol la aproximativ 210 minute.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare