Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michael Schumacher va fi dus la Mallorca, în fosta locuinţă a lui Florentino Perez! Cât a costat imobilul

Michael Schumacher va fi dus la Mallorca, în fosta locuinţă a lui Florentino Perez! Cât a costat imobilul

Special

Comentarii

Fostul pilot german Michael Schumacher, în stare gravă după accidentul de schi din 2013, va fi dus la Mallorca, într-o locuinţă achiziţionată de soţia lui de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid.

Până acum îngrijit la proprietate sa din localitatea elveţiană Gland, Schumacher va fi transferat la Mallorca, la proprietatea achiziţionată de Corinna Schumacher pentru 30 de milioane de euro, scrie publicaţia Illustré.

Această decizie a fost luată ca urmare a dorinţei de a-l duce pe fostul campion mondial într-un mediu familiar, mai ales că lui îi plăcea să meargă în Insulele Baleare în vacanţe.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Ce ştim despre Michael Schumacher. În ce stare e acum legendarul pilot

 

Afla mai multe despre: michael schumacherlocuintaperez 

viewscnt
Articole similare