Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michel Platini i-a cerut demisia lui Gianni Infantino de la conducerea FIFA

Michel Platini i-a cerut demisia lui Gianni Infantino de la conducerea FIFA

Fotbal

Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a ajuns la şefia forului mondial "printr-un concurs de împrejurări" şi ar trebui să-şi depună mandatul, a afirmat Michel Platini, într-un interviu pentru publicaţia elveţiană L'Illustré.

Gianni Infantino şi procurorul general elveţian Michael Lauber "se cred de neatins şi mai presus de lege", a apreciat francezul, care a fost îndepărtat din cursa pentru şefia FIFA, din cauza unei plăţi primită de Sepp Blatter.

Potrivit dezvăluirilor recente, Infantino şi Lauber au avut o mai multe întâlniri, astfel că există o problemă privind o posibilă colaborare între justiţie şi FIFA. "Cred că Lauber ştie că a trecut linia roşie. Infantino trebuie să-şi depună mandatul. Dar problema este că el a devenit preşedintele FIFA printr-un concurs de împrejurări, fiind un oportunist, fără a avea vreo legimitate. Astfel, el va face totul pentru a se ţine de funcţie", a spus Platini.

"Pentru mine este clar că am fost victima unui complot. În 2016, ar fi trebuit să câştig şefia FIFA cu o largă majoritate. Se pare că Gianni Infantino a făcut combinaţiilor potrivite, la începutul verii 2015, pentru ca eu să fiu scos din cursa pentru preşedinte", a adăugat Platini.

 

Afla mai multe despre: fifagianni infantinomichel platini 

viewscnt
Articole similare