Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michel Platini şi-a anunţat revenirea în fotbal! Cuvinte dure pentru justiţia de la FIFA

Michel Platini şi-a anunţat revenirea în fotbal! Cuvinte dure pentru justiţia de la FIFA
Comentarii

Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, a declarat, vineri, într-un interviu pentru postul RTS, că va reveni în fotbal, în contextul în care suspendarea sa va expira la 7 octombrie, informează AFP.

“Voi reveni. Nu ştiu unde, nu ştiu cum”, a spus Platini, menţionând să suspendarea sa a venit din partea unor “imbecili”.

În 2015, justiţia internă a FIFA l-a suspendat patru ani pe Platini, pentru că a primit fără justificare două milioane de dolari de la forul mondal, plată aprobată de Joseph Blatter, în 2011. Suspendarea lui Michel Platini din orice activitate legată de fotbal va expira la 7 octombrie.

“Am fost victima unei forme de complot între oamenii din FIFA şi cei din ministerul public elveţian. A existat o înţelegere cordială între FIFA şi minister pentru a mă da afară. Nu spun că este un complot al statului elveţian”, a explicat Platini.

Michel Platini a menţionat că poate Gianni Infantino, actualul preşedinte al FIFA şi cel care a fost mâna dreaptă a francezului, nu îşi doreşte foarte tare ca el să revină. Platini a mai spus că va publica o carte despre ultimii 20 de ani ai vieţii sale, în care va prezenta adevărul.

Afla mai multe despre: michel platinififa 

viewscnt
Articole similare