Experiențe împreună.
You are here:

Mick Schumacher va concura în Formula 2: "E un pas logic"

Mick Schumacher va concura în Formula 2: "E un pas logic"

Diverse

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, va concura, în 2019, în Formula 2, seria anticameră a Formulei 1, pentru echipa Prema.

De curând, Mick a devenit campion european la Formula 3, o serie inferioară dedicată tinerilor piloţi, în drumul lor către Marele Circ, el concurând tot la volanul unui monopost Prema.

"Este un pas logic în parcursul meu sportiv, deoarece vreau să câştig experienţă tehnică, să-mi îmbunătăţesc stilul de pilotaj", a declarat germanul de 19 ani, potrivit AFP.

"Acest campionat nu este uşor, din cauza curbei de învăţare pentru debutanţi, mai ales odată cu introducerea noii maşini. Dar noi credem că Mick are maturitatea şi competenţa necesare pentru a reuşi", a declarat Rene Rosin, patronul Prema.

Mick Schumacher va efectua primele teste în F2, în această săptămână, la Abu Dhabi.

Tatăl lui Mick, Michael Schumacher, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta