Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miercuri ai ZOOM SPORT, de la 17:30 pe Telekom Sport 3! Invitata Geaninei Iacob este Irina Begu

Miercuri ai ZOOM SPORT, de la 17:30 pe Telekom Sport 3! Invitata Geaninei Iacob este Irina Begu

Diverse

Comentarii

Geanina Iacob o are ca invitată pe Irina Begu, miercuri, într-o nouă ediţie a emisiunii Zoom Sport, pe Telekom Sport 3.

Lumea tenisului a fascinat dintotdeauna. Nu puţini sunt copiii care îşi doresc să facă tenis şi le solicită asta părinţilor în primul rând datorită performanţelor pe care le are România în acest sport.

Irina Begu face parte din lumea bună a tenisului mondial. Este româncă şi la cei 28 de ani ai săi este clasată în primele 30 de jucătoare ale lumii.

O veţi descoperi pe Irina însă şi într-o altă ipostază, pentru că Zoom Sport merge chiar la ea acasă. Şi nu oriunde. Ci în bucătărie: ”Trebuie să recunosc că ori de câte ori am ocazia îmi place să gătesc” ne mărturiseşte sportiva noastră, care a primit pentru prima dată o echipă de televiziune în intimitatea casei sale.

Vei afla de asemenea cum se înţelege Irina Begu cu Simona Halep, care este cea mai ”dulce” victorie a ei din circuitul WTA, cât este de scump tenisul ca sport pentru o familie care-şi duce copilul la terenul de antrenament, precum şi multe alte detalii interesante din lumea tenisului mondial, în exclusivitate la Zoom Sport.

Aşadar, ai toate motivele să urmăreşti Zoom Sport, miercuri, de la ora 17:30 pe Telekom Sport 3. Geanina Iacob şi Irina Camelia Begu te aşteaptă!

Afla mai multe despre: zoom sportgeanina iacobirina begutelekom sport 

viewscnt
Articole similare