Experiențe împreună.
You are here:

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal al Australian Open după ce a condus cu 6-2, 5-2

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal al Australian Open după ce a condus cu 6-2, 5-2

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a ratat, miercuri, calificarea pe tabloul principal al Australian Open.

În turul al treilea al calificărilor care au avut loc la Dubai, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă, cu scorul de 2-6, 7-6 (1), 6-2, de jucătoarea din SUA, Whitney Osuigwe, 18 ani, locul 161 WTA, după un meci de două ore şi 14 minute.

Românca a condus cu 6-2, 5-2, cu două break-uri, dar nu s-a apropiat la minge de meci. A pierdut patru game-uri la rând, apoi a reuşit să ducă setul în tie-break, în care a câştigat doar un punct. Cu multe greşeli neforţate, Buzărnescu a fost surclasată în decisiv.

Niciuna dintre cele şase jucătoare române participante în calificări nu a acces pe tabloul principal. Jaqueline Cristian, Laura Ioana Paar, Monica Niculescu, Irina Bara şi Gabriela Talabă au fost eliminate în primul tur, la fel ca Marius Copil, în calificările masculine, desfăşurate la Doha.

Accederea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 52.500 de dolari australieni (33.300 de euro) şi cu 30 de puncte WTA.

Din România, direct acceptate pe tabloul principal sunt Simona Halep, locul 2 WTA, Patricia Maria Ţig, locul 56 WTA, Sorana Cîrstea, locul 71 WTA, Irina Camelia Begu, locul 78 WTA, şi Ana Bogdan, locul 92 WTA.

Australian Open are loc între 8 şi 21 februarie.

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...