Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Buzărnescu, după ce a pierdut finala de la Hobart: ”Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni”

Mihaela Buzărnescu, după ce a pierdut finala de la Hobart: ”Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a declarat, sâmbătă, după finala disputată la Hobart, turneul în urma căruia va intra în top 50 WTA, că ascensiunea sa arată că indiferent ce se întâmplă, dacă eşti încrezătoare poţi reuşi. Buzărnescu, în vârstă de 29 de ani, era în aceeaşi perioadă a anului trecut pe locul 541 mondial.

"Ascensiunea mea arată că indiferent ce se întâmplă, dacă eşti încrezătoare şi ai oamenii potriviţi alături, poţi să reuşeşti, indiferent de vârstă. Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni. Tenisul este un sport foarte competitiv, trebuie să lupţi până la final, fiecare punct contează", a spus Buzărnescu.

Ea şi-a felicitat adversara din finală pentru câştigarea turneului: "Felicitări lui Elise pentru încă o victorie. Succes la Australian Open". 

Buzărnescu le-a mulţumit părinţilor săi, echipei sale şi antrenorului, organizatorilor şi spectatorilor. "Le mulţumesc celor care au venit să ne vadă toată săptămâna. Astăzi a fost o zi grea şi este bine că oamenii au rămas să vadă meciul. Aş vrea să revin anul viitor şi sper că va fi unul bun pentru mine".

Mihaela Buzărnescu a pierdut, sâmbătă, prima finală de turneu WTA din cariera sa, scor 1-6, 6-4, 3-6 cu belgianca Elise Mertens (36 WTA), în ultimul act la Hobart, meci întrerupt de câteva ori din cauza ploii.

Buzărnescu a obţinut 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, iar Mertens 43.000 de dolari şi 280 de puncte.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescutenishobart 

viewscnt
Articole similare