Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Buzărnescu, gest superb: "Salut iniţiativa Simonei Halep şi aş dori să mă alătur cu o donaţie către spitalul Gerota"

Mihaela Buzărnescu, gest superb: "Salut iniţiativa Simonei Halep şi aş dori să mă alătur cu o donaţie către spitalul Gerota"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a deschis drumul donaţiilor din tenisul românesc. A oferit o suma de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor pentru combaterea coronavirusului.

Gestul nu a rămas fără urmări. Joi, colega sa de Fed Cup, Mihaela Buzarnescu, a decis să se implice şi ea. A anunţat că va susţine financiar Spitalul Doctor Dimitrie Gerota din Bucureşti, aflat în carantină de mai bine de o săptămână.

"Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele săptămâni şi parcă par desprinse dintr-un film SF. Nu îmi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. Cel mai important este să stăm acasă şi dacă avem posibilitatea să dăm o mâna de ajutor, haideţi să o facem. Pentru cei care trăiesc în fiecare zi momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră. Salut iniţiativa Simonei Halep şi a Biancăi Andreescu din Canada şi aş dori să mă alătur cu o donaţie către spitalul Gerota. Am ales să donez o suma de bani către spitalul care a fost în linia întâi încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foarte multă lume a fost tratată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare", a declarat Mihaela Buzarnescu.

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare