Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Buzărnescu, învinsă în 3 seturi de Petra Kvitova în finala de la Praga

Mihaela Buzărnescu, învinsă în 3 seturi de Petra Kvitova în finala de la Praga

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA şi cap de serie 7, a pierdut, sâmbătă, a doua finală WTA de simplu a carierei sale, scor 6-4, 2-6, 3-6 cu sportiva cehă Petra Kvitova (10 WTA şi cap de serie 2), la turneul de la Praga, cu premii totale de 250.000 de dolari.

În primul set, Buzărnescu a revenit de la 0-3 şi 1-4 şi s-a impus cu 6-4. Ea a pierdut însă seturile doi şi trei, iar Kvitova şi-a adjudecat trofeul în două ore şi 17 minute.

Mihaela Buzărnescu a mai jucat o singură finală WTA de simplu în carieră, tot în acest an, la Hobart, scor 1-6, 6-4, 3-6 cu belgianca Elise Mertens.

Jucătoarea din România a învins-o, în semifinale, în ziua în care a împlinit 30 de ani, după un meci dramatic pe italianca Camila Giorgi, scor 4-6, 6-3, 7-5, în două ore şi 24 de minute. La mijlocul setului trei, Mihaela Buzărnescu a cerut intrarea antrenoarei poloneze Justyna Jegiolka şi printre lacrimi s-a plâns de faptul că nu găseşte antidotul la jocul italiencei.

După calificarea în finala de simplu, Mihaela Buzărnescu a jucat şi în ultimul act al probei de dublu. Ea şi Ligia Marozava (Belarus) au fost învinse de cuplul Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cu scorul de 6-4, 6-2.

Afla mai multe despre: buzarnescuwtafinala pragakvitova 

viewscnt
Articole similare