Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Ciobanu a revenit la CSM Bucureşti. Ea completează staff-ul tehnicianului Adrian Vasile

Mihaela Ciobanu a revenit la CSM Bucureşti. Ea completează staff-ul tehnicianului Adrian Vasile

Handbal

Comentarii

Staff-ul tehnic al „tigroaicelor” devine din ce în ce mai puternic. Antrenorului principal Adrian Vasile i se alătură, începând din această săptămână, Mihaela Ciobanu, cea care se va ocupa de pregătirea portarilor echipei noastre.

Fostă internaţională, Mihaela a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Ea a pregătit golkeaperii CSMBucureşti şi în anul competiţional trecut.

Născută la 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu şase ani, după o carieră impresionantă şi a revenit în handbalul românesc în 2018, după 20 de ani.

Formată la CSS 5 Rapid Bucureşti, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM Bucureşti a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid Bucureşti, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang şi BM Alcobendas.

Fiind posesoare a două naţionalităţi, română şi spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a juca pentru ambele reprezentative. La nivel internaţional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 şi bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul selecţionatei Spaniei.

sursa foto: csmbucureşti.ro

Afla mai multe despre: mihaela ciobanucsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare