Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Ciobanu, antrenorul cu portarii de la CSM Bucureşti, a rămas într-o formă sportivă excelentă: ”În poartă, am rămas la fel de elastică”

Mihaela Ciobanu, antrenorul cu portarii de la CSM Bucureşti, a rămas într-o formă sportivă excelentă: ”În poartă, am rămas la fel de elastică”

Handbal

Comentarii

Anul trecut, conducerea clubului CSM Bucureşti a făcut o achiziţie extrem de importantă la nivelul conducerii tehnice. Şefii clubului au reuşit să o convingă pe Mihaela Ciobanu, fostul portar al naţionalei Spaniei, să preia funcţia de antrenor cu portarii. Aceasta şi-a păstrat o formă sportivă excelentă, antrenându-se cot la cot cu Paula Ungureanu şi Grubisic.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Mihaela Ciobanu, cea care răspunde de pregătirea portarilor echipei CSM Bucureşti, se implică enorm de mult în job-ul pentru care a fost angajată de clubul bucureştean. ”Dincolo de pregătirea fizică şi nu numai pe care o fac în fiecare zi cu cei trei portari ai CSM -ului, lucrez mult şi la partea de video. Analizez fiecare evoluţie în parte cu maximă atenţie”, a precizat Mihaela. 

Telekomsport a aflat că, aproape zilnic, Mihaela se antrenează cot la cot cu cei trei portari. ”Mi-am păstrat condiţia fizică. Dacă aş intra în poartă la un meci, pot ridica în continuare piciorul fără probleme. Cred că m-aş descurca destul de bine”, a precizat, amuzată, Mihaela Ciobanu. 

Poveşti neştiute cu ”Michella”

În anii 90, pe vremea când apăra cu succes poarta echipei Rapid Bucureşti, Mihaela Ciobanu a fost invitată la o miuţă cu VIP-uri, disputată în sala de sport a clubului Progresul. Ea a evoluat ca portar în echipa în care juca poetul Adrian Păunescu. De cealaltă parte a terenului se afla Nicolae Văcăroiu, pe atunci Prim Ministru al României. Amuzat că ”Bardul” poeziei optase pentru o portăriţă, Văcăroiu i-a spus acestuia că echipa lui va învinge la scor. După primele zece minute de joc scorul era net favorabil echipei poetului. Şi aşa avea să rămână până la finalul partidei. Mihaela a făcut o adevărată paradă în poartă. 

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurstimihaela ciobanu 

viewscnt
Articole similare