Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Bălaşa, optimist înaintea partidei cu Dinamo. Avertismentul fundaşului pentru colegii săi

Mihai Bălaşa, optimist înaintea partidei cu Dinamo. Avertismentul fundaşului pentru colegii săi

Dinamo București

Comentarii

Mihai Bălaşa este încrezător înainte de meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa, în Liga 1, contra celor de la Dinamo.

Fundaşul Universităţii consideră că echipa sa poate să câştige cele trei puncte, însă le atrage atenţia colegilor săi că îi aşteaptă un meci dificil, deoarece vor întâlni o adversară cu jucători valoroşi. Bălaşa apreciază că de acum încolo fiecare meci va fi dificil pentru olteni, deoarece formaţiile din Liga 1 vor fi mai motivate ca să poată învinge lidera campionatului.

”Ne aşteaptă o deplasare foarte grea, întâlnim o echipă cu jucători valoroşi, care nu a câştigat în ultimele două etape şi sigur vor vrea neapărat cele trei puncte. Mergem încrezători totuşi şi sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Nu este cel mai greu meci, au mai fost meciuri grele, dar şi acesta este un meci foarte dificil, toate echipele vor să ne bată, fiindcă suntem pe primul loc.

Unii spun că am avut meciuri cu echipe mai slabe, dar cu echipele astea am avut probleme anul trecut şi nu sunt meciuri deloc uşoare, se spune că se câştigă campionatul cu echipele mici. Sperăm să fim Agentul 007, să câştigăm şi acest meci. Ne dorim să câştigăm pentru noi, nu ne interesează perioada lor slabă.

Dinamo are mulţi jucători buni, nu trebuie să-i acordăm lui Aleix Garcia o atenţie specială, trebuie să ne concentrăm la toţi adversarii. Rămâne un derby, sunt două echipe de tradiţie şi nu contează locurile din clasament la un astfel de meci.”, a declarat Mihai Bălaşa, în conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Dinamo şi Craiova.

Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova se vor înfrunta duminică, de la 21:30. Partida din etapa a şaptea a Ligii 1 va fi transmisă de către Telekom Sport 1 şi redată live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai balasauniversitatea craiovacraiovadinamo bucurestidinamo 

viewscnt
Articole similare