Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Bordeianu surprinde, după anunţul naturalizării lui Omrani: "Să nu se supere Billel pe mine, dar..."

Mihai Bordeianu surprinde, după anunţul naturalizării lui Omrani: "Să nu se supere Billel pe mine, dar..."

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Mihai Bordeianu, a oferito reacţie surprinzătoare, sâmbătă, după ce noul selecţioner Mirel Rădoi a anunţat că îşi doreşte naturalizarea lui Billel Omrani şi Dumitru Cardoso.

Mijlocaşul CFR-ului este de părere că naturalizarea colegului său de la CFR Cluj nu reprezintă o soluţie bună pentru echipa naţională.

"Cred că în România sunt jucători valoroşi care pot face faţă cu brio la echipa naţională. Şi nu cred neapărat într-o soluţie naturalizarea lui Billel sau a altor jucători. Poate să se supere Billel pe mine", a declarat Mihai Bordeianu, într-o conferinţă de presă.

Bordeianu, care nu a făcut parte din lotul naţionalei la dubla cu Suedia şi Spania, a vorbit apoi pe larg despre situaţia de la prima reprezentativă şi numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner.

"Pe Mirel Rădoi nu-l cunosc personal, nu ştiu ce să spun"

"Încă nu suntem siguri de calificare, şansa a făcut ca să mai avem un meci care poate duce şi la al doilea, dar de noi depinde şi depinde cum vom aborda meciurile astea ca să putem juca un European la noi acasă. 

Eu pe Mirel Rădoi nu-l cunosc personal, până acum a avut performanţe la echipa naţională U21, nu ştiu ce să spun. Îi urez baftă, să fie inspirat şi să califice echipa naţională la Campionatul European", a adăugat Bordeianu.

Afla mai multe despre: bordeianu 

viewscnt
Articole similare