Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Butean neagă că a refuzat Dinamo pentru că nu vrea să se bată la retrogradare: "Prea multă lume m-a înjurat". Adevăratul motiv pentru care nu s-a făcut mutarea

Mihai Butean neagă că a refuzat Dinamo pentru că nu vrea să se bată la retrogradare: "Prea multă lume m-a înjurat". Adevăratul motiv pentru care nu s-a făcut mutarea

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul echipei CFR Cluj, Mihai Butean, neagă informaţiile potrivit cărora ar fi refuzat Dinamo pentru că nu vrea să se bată la retrogradare.

Împrumutul nu s-ar fi făcut din cauza faptului că Dinamo nu i-a putut acoperi în întregime salariul pe care îl are la CFR Cluj, dezvăluie jucătorul, într-o postare pe Instagram.

"Salut. Scuză-mă că intervin. Dar vreau să vă spun părerea mea. Sau cum stau lucrurile exact. Nu ceea ce scrie presa. Eu niciodată nu am vorbit cu Dinamo. Nu am spus şi nu aş putea să spun aşa ceva. Că nu vreau să merg să mă bat la retrogradare. Respect prea mult clubul Dinamo, ca să am astfel de afirmaţii.

Şi nu a fost vorba de bani. Problema a fost doar că cei de la Dinamo nu au cum să acopere salariul meu în întregime şi din ce am înţeles eu, cei de la CFR nu ar vrea să susţină diferenţa.

Prea multă lume m-a înjurat pentru nişte lucruri pe care nu le-am spus niciodată", a fost mesajul lui Mihai Butean.

Butean rămâne la CFR Cluj

Butean a ajuns la CFR Cluj vara trecută din postura de jucător liber de contract, după ce impresionase la Astra Giurgiu.

  • 4 - patru prezenţe a strâns Butean în tricoul CFR-ului
  • 700 de mii de euro este cota lui Mihai Butean pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: butean 

viewscnt
Articole similare