Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Chirica anunţă mari schimări la Poli. Ce spune primarul Iaşiului despre derapările lui Andrei Cristea şi noul antrenor. ”Aş vrea eu să-mi cer scuze faţă de arbitrii din România şi faţă de la LPF”

Mihai Chirica anunţă mari schimări la Poli. Ce spune primarul Iaşiului despre derapările lui Andrei Cristea şi noul antrenor. ”Aş vrea eu să-mi cer scuze faţă de arbitrii din România şi faţă de la LPF”

Superliga

Comentarii

După înfângerea cu 0-2 împotriva Voluntariului, Poli Iaşi a fost un club trimis într-o degringoladă totală. Preşedintele a fost amendat, directorul de scouting dat afară, iar antrenorul ”retrogradat” înapoi la funcţia de jucător. Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a explicat deciziile deja aplicate, dar şi pe cele ce urmează.

”Eu consider că în primul rând trebuie să punem accentul pe echipă. Echipa, fotbaliştii trebuie mobilizaţi. Nu mai avem timpul să facem o echipă de la zero, nici nu ne putem permite financiar să facem acest lucru, jucătorii pe care îi avem trebuie puşi la treabă, jucătorii trebuie doar să-şi găsească un lider. Concluzia mea este că acestei echipe i-a lipit un lider, unul în teren şi unul în afara terenului.

Deocamdată nu cred că l-am găsit, dar va trebui să facem câteva schimbări. Propunerile Comitetului Director sunt cât se poate de fireşti în condiţiile actuale. Ne trebuie un antrenor, suntem în lipsă de antrenor, lipsă de lider. Comitetul Director a propus să găsească în regim de urgenţă un antrenor la club.

Tot Comitetul Director a decis demiterea lu Toni Heleşteanu pentru modul cum a constituit echipa în acest campionat, sancţionarea preşedintelui Ciprian Paraschiv pentru trei luni. Comitetul Director îşi asumă acest interimat prin dublă semnătură pentru toate deciziile pe care le va lua clubul până la final de sezon”, a explicat Chirica despre deciziile din cadrul formaţiei.

Întrebat de injuriile aduse de Andrei Cristea lui Radu Petrescu, primarul s-a abţinut de la prea multe comentarii.

Nu comentez acest lucru, singuru lucru pe care aş vrea să-l spun eu în calitate de primar, ca reprezentant al acestui oraş, aş vrea eu să-mi cer scuze faţă de arbitrii din România şi faţă de la LPF pentru derapajele colegilor mei care nu înţeleg că fotbalul poate fi şi un sport de gentlemani, că fotbalul se poate duce şi la cravată, fără să dăm cu picioarele în gard, fără să înjurăm pe nimeni.

E păcat, pentru că Andrei este la început de carieră, dar părerea mea este că locul lui Andrei este în teren alături de jucători, care au nevoie de un lider. De ce să se certe el cu arbitrii?”, a adăugat Chirica.

 

Afla mai multe despre: liga 1andrei cristeapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare