Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Costea, alături de Adrian Mititelu după ce omul de afaceri a fost condamnat la închisoare: "Eu atât ştiu! Îi urez succes, să treacă bine peste"

Mihai Costea, alături de Adrian Mititelu după ce omul de afaceri a fost condamnat la închisoare: "Eu atât ştiu! Îi urez succes, să treacă bine peste"
Comentarii

Noul atacant al Chindiei Târgovişte, Mihai Costea, a comentat victoria echipei sale în faţa Craiovei, scor 1-0, dar şi condamnarea lui Adrian Mititelu la închisoare.

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I.

"Mă bucur că am debutat pe acest stadion unde am petrecut una dintre perioadele mele de fotbalist, foarte frumoasă, cu rele, cu bune, aici m-am format ca fotbalist şi am plecat mai departe. Anul trecut am terminat contractul, am avut să continui acolo, am ales să mai aştept puţin alte oferte şi am pierdut anul. A venit şi pandemia şi am stat un an acasă", a declarat Mihai Costea.  

Reacţia lui Mihai Costea după sentinţa lui Adrian Mititelu

"Eu ştiu doar atât că Steaua (n.r. - FCSB) m-a transferat de la Universitatea Craiova pe o sumă foarte mare, în rest nu ştiu. Îmi pare rău de Adrian Mititelu şi de familia dânsului, sper să treacă bine peste. E într-o situaţie grea, nimăni nu cred că îşi doreşte să treacă prin astfel de perioade, chiar dacă e duşmanul tău. Îi urez succes, să treacă bine peste aceasă perioadă", a mai spus atacantul. 

Adrian Mititelu a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB, întrucât l-a vândut, deşi avea sechestru pe jucătorii de la Universitatea Craiova. 

Transferul lui Mihai Costea de la FCU Craiova la FCSB a avut loc în 2011, în schimbul a 1,4 milioane de euro.  În luna iunie a acestui an, Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Victor Becali, cel care îi era impresar fotbalistului la acea vreme, au fost chemaţi ca martori. Tribunalul Dolj îl achitase în primă fază pe Mititelu, acum un an şi jumătate, însă procurorii DNA au făcut recurs.

Afla mai multe despre: mihai costeaadrian mititeluu craiovachindia 

viewscnt
Articole similare