Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Costea este din nou liber de contract. Răspunsul bulversant pe care l-a oferit când a fost întrebat dacă ţine cu Universitatea :)

Mihai Costea este din nou liber de contract. Răspunsul bulversant pe care l-a oferit când a fost întrebat dacă ţine cu Universitatea :)

Superliga

Comentarii

Mihai Costea este din nou liber de contract, după ce s-a despărţit de Dibba Fujairah, din Arabia Saudită. Atacantul de 29 de ani îşi petrece sărbătorilor în oraşul natal, Râmnicu Vâlcea.

Fostul atacant al FCSB-ului este din nou în căutarea unei echipei. Mihai Costea s-a despărţit de Dibba Fujairah şi a revenit la Râmnicul Vâlcea, pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă. Atacantul de 29 de ani spune însă că stă cu ochii pe meciurile din Liga 1 şi consideră că FCSB, CFR şi Craiova sunt principalele favorite la titlu. Întrebat cu cine ţine, Costea a oferit un răspuns bulversant:

”Mă uit mereu la Liga 1. Sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Anul acesta este un campionat foarte disputat. Cred că cele mai multe şanse la titlu le au Steaua, CFR Cluj, Craiova. Nu pot să dau însă o favorită clară, pentru că mai sunt multe meciuri de disputat. Totul se va decide în play-off. Am văzut noul stadion de la Craiova. Este superb, este important să ai publicul aproape. Eu sunt alături de Universitatea Craiova. Care este ea, nu ştiu. Vedeţi ce se întâmplă în fotbalul românesc...”, a declarat Mihai Costea, potrivit ProSport.ro.

Costea a comentat şi situaţia în care se află Denis Alibec, cel care traversează o gravă criză de formă: ”După părerea mea, Alibec este cel mai bun fotbalist din Liga 1. Este un atacant complet şi sunt convins că îşi va reveni rapid”, a mai spus Mihai Costea.

Afla mai multe despre: mihai costeafcsbcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare