Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Eşanu a revenit la antrenamente şi va face deplasarea la Mediaş

Mihai Eşanu a revenit la antrenamente şi va face deplasarea la Mediaş

Superliga

Comentarii

Mihai Eşanu (22 de ani), portarul lui Dinamo, a revenit la antrenamente după accidentarea suferită la naţionala României U21.

Tânărul jucător a revenit accidentat de la Campionatul European U21. Eşanu a făcut recuperarea şi este gata să revină pe gazon.

Sport.ro anunţă că Eşanu va face deplasarea cu Dinamo la Mediaş, unde „câinii” se vor duela cu Gaz Metan în etapa cu numărul 3 din play-out.

Dinamo a rămas pe locul 14, cu 15 puncte după primele două etape din play-out şi încă are emoţii serioase la retrogradarea în eşalonul secund.

Mihai Eşanu, adus la Dinamo de Cătălin Mulţescu: „Sunt mândru de el!”

Cătălin Mulţescu a dezvăluit pentru ProSport că l-a adus pe Mihai Eşanu la Dinamo, iar antrenorul cu portarii a dezvăluit de ce l-a impresionat goalkeeper-ul în vârstă acum de 22 de ani.

„Eu l-am adus la Dinamo în 2013, când era un copil şi ne-am interesectat şi anul trecut, în pandemie. Sunt mândru de el, are o formă sportivă foarte bună şi sper să o ţină tot aşa. De el depinde foarte mult. Este un tip ambiţios care vrea să performeze.

Până acum, nu am văzut nicio diferenţă între el şi portarii din trecutul recent ai lui Dinamo. Ba chiar a avut un plus Mihai. El a avut probleme complicate la ligamentele genunchiului, dar s-a pus pe picioare.  Eşanu a fost împrumutat la Farul, iar eu l-am adus înapoi la Dinamo cum m-am întors aici”
, a povestit Cătălin Mulţescu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: mihai esanudinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare