Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Ianovschi detaliază cum decurge colaborarea cu Prepeliţă: ”Facem în aşa fel încât să comunicăm”. Ce spune de victoria cu Clinceni

Mihai Ianovschi detaliază cum decurge colaborarea cu Prepeliţă: ”Facem în aşa fel încât să comunicăm”. Ce spune de victoria cu Clinceni

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se impună în duelul cu Academica Clinceni, scor 1-0, graţie golului marcat pe final de meci de Grigore Turda.

FC Argeş a reuşit o victorie importantă duminică, în faţa ultimei clasate, Academica Clinceni, scor 1-0. Grigore Turda a dat lovitura pe final de meci, în urma unei partide lipsite de prea multe ocazii. Însă, fundaşul central a reuşit să puncteze, iar piteştenii au plecat acasă cu toate punctele.

Vorbind în locul lui Prepeliţă, ale cărui drepturi ca antrenor au fost restrânse pentru că nu are licenţa, Mihai Ianovschi a explicat de unde a provenit schimbarea de sistem şi care a fost gândirea în spatele acesteia. În plus, acesta a detaliat cum decurge colaborarea sa cu Prepeliţă, acum că fostul jucător al FCSB-ului nu mai poate sta pe bancă.

Mihai Ianovschi detaliază cum decurge colaborarea cu Prepeliţă

Am început jocul poate neconectaţi, fără atitudinea care ne trebuia, după care adversarul a prins curaj şi după minutul 25 ne-am panicat un pic. Am încercat azi să jucăm mai ofensiv, să venim cu doi atacanţi, trei mijlocaşi în zona centrală, dar am jucat prea retraşi.

În prima repriză nu am produs fotbalul pe care ni l-am dorit, nici în a doua. Am schimbat sistemul la pauză, dar azi, din punct de vedere al rezultatului putem vorbi, din punct de vedere al jocului am rămas datori faţă de spectactori.

Cei trei fundaşi nu au avut caracterul defensiv, din contră, ne-am dorit să se desfacă, să împungem lateralii cât mai sus, să venim cu Dumitru şi Tănase în suprafaţa de pedeaspă. Dar nu am reuşit lucrurile acestea, lateralii nu au împins jocul, dar sunt chestiuni de ordin tactic pe care le vom discuta cu echipa şi le vom regla.

Echipa începe să capete maturitate din punct de vedere tactic. Comunicarea cu Andrei (n.r. Prepeliţă) a decurs aşa cum a decurs din iarnă, adică extraordinar. Am făcut în aşa fel încât să comunicăm şi se vede, cât nu a fost pe bancă, echipa a adunat puncte şi lucrurile vor funcţiona foarte bine”, a declarat Mihai Ianovschi.

Afla mai multe despre: fc argeşandrei prepeliţămihai ianovschi 

viewscnt
Articole similare