Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a dus Rapidul pe primul loc în Liga 2 şi a oferit declaraţia serii: "Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama!". Detaliul care face diferenţa pentru giuleşteni

Mihai Iosif a dus Rapidul pe primul loc în Liga 2 şi a oferit declaraţia serii: "Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama!". Detaliul care face diferenţa pentru giuleşteni

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul unei noi victorii obţinute de echipa sa, 4-1 cu Dunărea Călăraşi, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

Reacţia lui Mihai Iosif după victoria Rapidului cu Dunărea Călăraşi

Iosif a spus că nu are o baghetă magică pentru rezultatele pe care le obţine Rapidul cu el pe bancă şi că atitudinea jucătorilor trebuie să fie una foarte bună atunci când îmbracă tricoul vişiniu. "Suntem fericiţi în acest moment, ne vom bucura în această seară şi de mâine ne vom gândi la meciul cu Timişoara.  (n.r - Aţi venit cu o baghetă magică?) Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama.  Am venit cu inima deschisă, am schimbat anumite chestii tactice şi asta a fost şi băieţii au înţeles totul foarte bun. Suntem un grup împreună, nu suntem eu şi ei. La 4-1 nu cred că... Dar e problema dânşilor, n-am comentat niciodată arbitrajul. 

Ca să joci la Rapid, atitudinea asta e primordială!", a spus Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, la flash-interviul de la Telekom Sport.

Rapid - Dunărea Călăraşi 4-1, în Liga 2

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului eşalonului secund.

Au marcat Hlistei ’23, Bălan ’28, Pănoiu ’53 şi Ursu ‘90 pentru învingători, respectiv Bud ’34 pentru învinşi.

Sâmbătă, CS Mioveni a remizat cu Csikszereda, scor 0-0, şi U Craiova 1948 a învins ASU Politehnica Timişoara, scor 1-0.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidliga 2reactie 

viewscnt
Articole similare