Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a făcut spectacol după victoria cu Dunărea: ”Am văzut filmul Greu de Ucis aseară! Pregătim Pantelimonul petrece!”

Mihai Iosif a făcut spectacol după victoria cu Dunărea: ”Am văzut filmul Greu de Ucis aseară! Pregătim Pantelimonul petrece!”

Rapid

Comentarii

Rapid a trecut de Dunărea Călăraşi cu 4-0, iar antrenorul Mihai Iosif a făcut spectacol la interviul de după meci.

Rapidiştii au intrat din nou în calculele promovării. Etapa viitoare au ”finala pentru playoff” cu cei de la Metaloglobus:

”Am făcut o masă la care am stat toţi şi am zis, putem avea Cina cea de Taină sau petrecerea continuă. Cineva sus acolo ne iubeşte, cu siguranţă  aşteptăm următorul meci cu mare înverşunare, cu mare dorinţă de a câştiga. Aseară, la fel, ne-am uitat la un film... eu m-am uitat. L-am văzut pe Bruce Willis, Greu de Ucis... aşa suntem noi, aşa e clubul nostru” a spus Mihai Iosif, după meci.

Iosif a revenit la cârma giuleştenilor după ce Nicolae Grigore şi-a dat demisia. Tehnicianul şi-a păstrat stilul savuros la interviurile de după meci. A anunţat deja că rapidiştii se pregătesc de sărbătoare dacă vor câştiga partida cu Metaloglobus. Iosif a ales deja muzica pentru jucătorii săi: ”Etapa următoare va fi un meci decisiv în Pantelimon şi vrem ca după aceea să auzim vechea melodie Pantelimon petrece, cu mii de rapidişti alături de noi, aşa cum ne permite legea. Dacă mai luăm trei puncte, o să ne vedeţi la munte”

După acest succes, Rapid a urcat de pe locul 11 pe locul 8, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus şi CS Mioveni, de pe locurile 6-7. Dunărea este pe locul 5, cu 31 de puncte: ”Dumnezeu ne iubeşte! Am fost şi la biserică azi. Când am ajuns cu toţii acolo, exact asta cânta preotul acolo.

(n.r Banca nu trebuie să fie şi ea stabilă?) Ai demonstrat că eşti omul care poate duce...E stabilă, nu s-a rupt niciun scaun. Nici nu am stat pe bancă. Sunt şi mai corpolent... poate ne băga la plată. Nu ştiu ce ar însemna să antrenez în Liga I, dar să promovez cu Rapid acum ar fi cea mai mare bucurie a vieţii” a mai spus charismaticul tehnician al giuleştenilor.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare