Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif are lista dorinţelor pregătită: "Să vină cu patru, cinci jucători". Anunţ despre intrarea în play-off

Mihai Iosif are lista dorinţelor pregătită: "Să vină cu patru, cinci jucători". Anunţ despre intrarea în play-off

Rapid

Comentarii

Antrenorul lui Rapid Bucureşti, Mihai Iosif, a comentat remiza cu FC Botoşani, scor 1-1, a anunţat câţi fotbalişti vrea, dar a vorbit şi despre obiectivul echipei.

Mihai Iosif, după Rapid - FC Botoşani 1-1

Mihai Iosif aşteaptă în jur de cinci fotbalişti în perioada de transferuri din iarnă, în care va pregăti intrarea în play-off. 

"Sentimente amestecate... Puteam câştiga, puteam pierde, dar în condiţiile date e un rezultat echitabil. E o bucurie imensă, am debutat copii azi, am terminat meciul cu şase juniori. N-am dat indicaţii, suspendat fiind, doar mă uitam în telefon. Am fost inspirat când l-am trecut pe Marzouk vârf, băieţii au dat dovadă de caracter. Mă bucur că am luat un punct. 

Trăiesc ceva fantastic, e extraordinar, iar pentru noi e ceva la care puţini se gândeau. Da, aştept şi transferuri. Moş Crăciun să vină cu patru, cinci jucători, să echilibrăm lotul, valoric şi numeric. 

Nu vreau să fiu ironic, sarcastic, obiectivul rămâne acelaşi, dar vom trage cu dinţii şi pentru play-off. Trebuie să facem totul pas cu pas, să luăm cele mai bune decizii şi să mergem mai departe. 

Nu am ce să vorbesc eu cu dânsul (n.r. - cu Gigi Becali, care nu o vrea pe Rapid în play-off), vorbesc cu cei de teapa mea, cu antrenorii", a declarat antrenorul lui Rapid Bucureşti. 

FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa XXI-a a Ligii 1.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 54 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 46 de puncte şi de FC Voluntari – 37 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a patra, cu 34 de puncte, în timp ce Rapid este pe 6, cu 32 de puncte. Între cele două adversare de sâmbătă, pe locul 5, este Universitatea Craiova, cu 32 de puncte.  

Afla mai multe despre: mihai iosifgigi becalirapidrapid botosani 1-1 

viewscnt
Articole similare