Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Gică Hagi! ”E ceva unic pentru România!”

Mihai Iosif aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Gică Hagi! ”E ceva unic pentru România!”

Rapid

Comentarii

Rapid va juca în deplasare la Ovidiu, duminică, de la 21:30, iar partida va putea fi urmărită în format video-text, pe telekomsport.ro.

Înaintea partidei, Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a declarat că obiectivul lui la Rapid este să se afle cu echipa în partea superioară a clasamentului. De asemenea, el a precizat că duelul cu Gică Hagi va fi ceva special. 

 ”E ceva unic pentru România!”

”Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi, încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puţin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maximum trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo. 

Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte, cel puţin cât eu voi trăi”, a spus Mihai Iosif, la conferinţa de presă. 

Rapidul nu a fost învinsă în ultimele 7 etape din campionat, iar Farul are 3 meciuri consecutive fără înfrângere. 

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-hagi 

viewscnt
Articole similare