Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, declaraţia serii după ce a fost răpus de FCSB. ”Pe mine nu m-a luat valul. Am colac!”

Mihai Iosif, declaraţia serii după ce a fost răpus de FCSB. ”Pe mine nu m-a luat valul. Am colac!”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, scor 1-3, de către FCSB, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1.

Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus, după două goluri înscrise, în prelungiri. La finalul meciului, Mihai Iosif a fost supărat, iar el şi-a găsit cu greu cuvintele. Totuşi, antrenorul giuleştenilor a avut puterea să glumească şi a oferit câteva declaraţii în stilul caracteristic. 

”Pe mine nu m-a luat valul. Am colac!”

”Cred că rezultatul de egalitate era cel corect. Pe mine nu m-a luat valul, că nu ma ia valul. Am colac, dar pe Săpunaru de ce l-a luat? Ce s-a întâmplat? Acum am vorbit cu Junior, nu vreau să comentez arbitrajul. Mi-a spus că nu l-a atins. Da, am fost eliminat. Exces de zel. I-am spus aşa: nu vă supăraţi, domnul arbitru, vă bateţi joc de noi. Civilizat, frumos, fără să îl jignesc. 

Dacă se dă roşu pentru aşa ceva, ridic mâna şi mă predau. L-am întrebat şi mi-a spus direct: roşu.

S-a simţit şi lipsa soluţiilor pe bancă, bineînţeles. Aţi văzut că nu aveam pe cine să bag. Felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de mare tărie de caracter şi au dat totul până la final. Mai avem o bătălie cu Botoşani, până la finalul anului. Nu ştiu cu cine vom juca. Pe lângă cei accidentaţi, mai avem încă doi suspendaţi. Cam asta este. Avem echipa a doua şi asta o să facem. 

Publicul ne-a aplaudat pe teren şi aşa s-a terminat meciul. Repet, eu cred că este un rezultat mincinos. Din punctul meu de vedere, un rezultat de egalitate cred că era mai just, cred că am avut şi ocaziile mai mari, cel puţin în prima repriză. Poate vorbesc greşit. De penalty, nu am ce să spun, pentru că nu l-am revăzut. Săpunaru a spus că nu a fost, Junior a spus că nu a văzut. Dacă asta a fost situaţia, nu putem schimba nimic”, a spus Mihai Iosif, la finalul meciului. 

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Înaintea jocului, fotbaliştii Rapidului au intrat pe teren cu un banner cu mesajul "Drum lin, Constantin Bebe Năsturescu". Fostul jucător giuleştean, component al echipei care câştiga titlul în 1967, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-mihai iosif 

viewscnt
Articole similare