Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, despre revenirea la Rapid: „Nu chiar low-cost, clasa a doua”. Conducerea îi măreşte salariul în Liga 1 | EXCLUSIV

Mihai Iosif, despre revenirea la Rapid: „Nu chiar low-cost, clasa a doua”. Conducerea îi măreşte salariul în Liga 1 | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, va fi recompensat de conducere pentru promovarea în Liga 1. Tehnicianul va avea un salariu mai bun.

Mihai Iosif, salariu superior la Rapid după promovarea în Liga 1

FC U Craiova şi Rapid sunt echipele care au promovat direct în Liga 1, ambele după ce au schimbat mai mulţi antrenori în acest sezon. Mihai Iosif s-a aflat la a doua aventură ca principal la echipa din Giuleşti, în acest sezon, dar a cules laurii la final. 

Iosif şi-a amintit cum a revenit înaintea ultimelor meciuri din sezonul regular şi a susţinut că cei din conducere i-au oferit bani în plus: “Nu chiar low-cost, clasa a doua, acum am ajuns la clasa I. Eu am contract cu Rapid înregistrat la FRF. Tot ce am vorbit cu patronul s-a îndeplinit întotdeauna.

Tot românul are grija zilei de mâine. Nu fac parte din categoria antrenorilor care nu duc grija zilei de mâine. Să punem ceva pe masă avem. La români, chiar dacă nu e mâncare... (n.r. - râde). Voi avea un alt salariu în Liga 1, mai bun, da. Da. Şi clubul a câştigat. Sunt drepturi, trebuie să câştige toată lumea", a declarat antrenorul Rapidului pentru Telekom Sport. 

Printre altele, Mihai Iosif a vorbit şi despre faza din Rapid - ASU Poli Timişoara, atunci când a sărit să-l încurce la un aut pe un jucător advers. Tehnicianul a recunoscut ce i-a strigat Dan Alexa, cel care râdea. 

 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidmihai iosif contract 

viewscnt
Articole similare