Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif după debutul bun al Rapidului în Liga 1: ”Nu se aştepta nimeni să avem un asemenea start!” Cum a explicat gestul rapidiştilor pentru Hagi

Mihai Iosif după debutul bun al Rapidului în Liga 1: ”Nu se aştepta nimeni să avem un asemenea start!” Cum a explicat gestul rapidiştilor pentru Hagi

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a treia a Ligii I.

Chiar dacă au oferit un meci spectaculos, Rapid şi Farul au terminat confruntarea directă din Liga 1 fără gol marcat. Cele două echipe rămân şi fără gol primit după primele trei runde ale campionatului. Ocazii au fost la cele două porţi, dar nici Jefte (n.r în două rânduri), nici Mladen pentru oaspeţi, nici Rareş Ilie sau Mazrouk, pentru gazde, nu au reuşit să înscrie.

S-a terminat 0-0, a doua remiză cu acest scor în deplasare pentru formaţia lui Gică Hagi. Temporar, Rapid rămâne lider în Liga 1, cu şapte puncte. Farul are cinci puncte şi, tot temporar, ocupă locul 3 în clasament.

Imediat după meci, Mihai Iosif s-a declarat mulţumit de rezultat: ”Meci echilibrat, cu un rezultat corect, au fost ocazii de ambele porţi, nici noi, nici ei nu am primit gol de trei etape. A fost spectacol un deosebit în tribune” a subliniat tehnicianul Rapidului, imediat după remiza cu Farul.

”Nu se aştepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu se aştepta nimeni să intrăm în play-off şi cum nu se aştepta nimeni să promovăm, dar vrem să vorbim mai puţin şi să facem lucrurile cât putem de bine. Muncim zi de zi foarte mult. Am fost combinativi, am avut ocazii, dar din păcate nu am înscris. Puteam câştiga toate cele trei puncte, dar cred că şi ei puteau să câştige. Sunt o echipă bună, combinativă, au încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului. Poate ne-am retras puţin fără să ne dăm seama, dar v-am spus, au un joc plăcut şi cred că ne-am ridicat la nivelul jocului. Ne-a lipsit doar golul în meciul ăsta. Am fost combinativi, jocul nostru a fost destul de bun, dar n-am înscris” a mai adăugat Iosif.

Gestul rapidiştilor pentru Hagi a fost explicat şi de antrenorul giuleştean: ”Noi respectăm valorile fotbalului românesc, noi respectăm sportul. Oamenii care au făcut istorie pentru România merită mai multă apreciere”

Rezumatul meciului

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare