Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, extrem de supărat: "Suntem peste tot acasă, dar nu suntem nicăieri. La noi mereu e meciul în deplasare!"

Mihai Iosif, extrem de supărat: "Suntem peste tot acasă, dar nu suntem nicăieri. La noi mereu e meciul în deplasare!"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul meciului terminat la egalitate, scor 0-0, cu FCU Craiova 1948 la Mioveni.

Mihai Iosif, extrem de supărat: "Suntem peste tot acasă, dar nu suntem nicăieri. La noi mereu e meciul în deplasare!"

Rapidul a remizat, scor 0-0 la Mioveni, cu FCU Craiova 1948, în ciuda faptului că a ratat multe ocazii importante de a marca. La finalul partidei, Mihai Iosif a spus că doar golul a lipsit şi că e mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de cum s-au comportat pe teren.

Antrenorul Rapidului s-a arătat extrem de supărat pentru faptul că a Rapidul a fost nevoită să joace două meciuri considerate pe teren propriu la Mioveni. "Felicit jucătorii pentru atitudine, dăruire şi cred că am făcut un meci bun. M-am decis de la Timişoara să-l folosesc pe Ioniţă, dar criticile vin în necunştinţă de cauză, sport naţional în România. Toţi jucătorii care dau randament vor fi folosiţi. Golul lipseşte. Pentru scor nu sunt mulţumit, pentru rezultat şi atutidine, da.

La noi mereu e meciul în deplasare, mereu. Oriunde jucăm, parcă jucăm meciuri de parcă suntem peste tot acasă, dar pe nicăieri. Suntem supăraţi, dar a fost un meci pierdut cu Timişoara. La rece, am văzut şi am dominat clar. Am pierdut pe teren. Nu vreau să devină un clişeu, dar suntem o nou-promovată. Cu Chindia abia am reuşit să folosesc primul 11. Cu jucători veniţi pe parcurs nu se sudează un prim 11.

Sunt mulţumit de ce se întâmplă... Azi, din păcate... Suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Suntem cu toţii împreună, cu conducerea, cu jucătorii, cu suporterii, că e nevoie de ei", a spus Mihai Iosif, la flash-interviu, la Telekom Sport.

Rapid - FCU Craiova 0-0, în Liga 1

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei FC U Craiova 1948, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Rapid: Moldovan - Belu, Săpunaru, Grigore, Jr. Morais - Albu, Crepulja (Moise '89), Sefer - Alami (Ioniţă '46), Bălan (Marzouk '86), Stahl (Ilie '61). Antrenor: Mihai Iosif

FCU Craiova 1948: Mogoşanu - Negru, Diallo (Gajic '52), Huyghebaert, Buşu - Asamoah, Albu - Sidibe (Bălan '89), Baeten (Ondaan '60), Raicea (Marquet '89) - Compagno. Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Alami "16, Stahl '43, Gajic '77

Arbitri: Iulian Călin – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu – Bogdan Dumitrache

Observator: Augustus Constantin

După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna I.

O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe magine recipientul. Imediat, a început un conflict de la distanţă între părţi, în care mai multe înjurături au fost aruncate.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare