Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, fabulos după ce s-a crezut fotbalist pentru câteva secunde la Rapid: "Dan Alexa râdea. Foarte urât. A zis 'Cumetre, du-te în tribună'"

Mihai Iosif, fabulos după ce s-a crezut fotbalist pentru câteva secunde la Rapid: "Dan Alexa râdea. Foarte urât. A zis 'Cumetre, du-te în tribună'"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, unul dintre cei mai charismatici antrenori români, a explicat cum s-a ajuns la faza din meciul cu ASU Poli Timişoara, atunci când a încercat să-l blocheze pe un fotbalist advers la un aut.

Dan Alexa, amuzat după ce a văzut ce a făcut Mihai Iosif: "Cumetre, du-te în tribună"

FC U Craiova şi Rapid sunt echipele promovate direct în Liga 1. În privinţa echipei din Giuleşti, un mare merit îl are antrenorul Mihai Iosif. El a acceptat să revină pe banca tehnică pe finalul sezonului regular, iar echipa a progresat şi şi-a câştigat locul în prima ligă. 

Antrenorul a recunoscut că ar fi făcut orice ca Rapid să revină în Liga 1 după şase ani. Pe finalul play-off-ului, în etapa a opta, Mihai Iosif a fost eliminat de pe teren, după ce a oferit o fază nostimă. 

În victoria cu ASU Poli Timişoara, tehnicianul Rapidului a sărit pentru a bloca un adversar la un aut. În spatele său, Dan Alexa a râs şi a glumit cu omologul său. 

“Acel coleg şi prieten al meu râdea. Foarte urât (n.r. - râde). Asta înseamnă să faci orice pentru a-ţi apăra echipa. Eram în spaţiul destinat antrenorilor, am sărit, nu l-am atins. Aşa mi-a venit. Am sărit să-l sperii puţin, dar bine că nu mi-a dat cu mingea în cap. Cred că meritam cartonaş galben aici.

Ştiţi câţi antrenori vor să facă asta? Dar nu au sângele în ei. Aşa ceva nu se programează. <<Cumetre, du-te în tribună>>, mi-a zis Alexa. Râdea. Am ţipat şi eu din tribune să vină şi el. Cred că meritam galben, nu l-am atins. Am greşit şi am plătit, am stat două etape", a declarat, cu umor, antrenorul Rapidului pentru Telekom Sport. 

VIDEO Faza care a stârnit amuzamentul lui Dan Alexa, la minutul 42:07

 

Afla mai multe despre: mihai iosifdan alexarapidasu poli timisoara 

viewscnt
Articole similare