Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif îl vrea la Rapid pe unul dintre preferaţii fanilor: "Îl aşteptăm". Care e situaţia jucătorului

Mihai Iosif îl vrea la Rapid pe unul dintre preferaţii fanilor: "Îl aşteptăm". Care e situaţia jucătorului

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, speră ca cei doi conducere să mai facă transferuri, în startul sezonului. Tehnicianul a recunoscut că l-ar dori şi pe Alexandru Ioniţă II.

Iosif îl doreşte pe Alexandru Ioniţă la Rapid

Alexandru Ioniţă II aşteaptă să-şi reia activitatea după scandalul de dopaj în care a fost protagonist, iar Mihai Iosif vrea să-i dea o mână de ajutor. 

"Nu ştiu. Sperăm să mai vină unul, doi, dar mai multe nu pot spune. Despre Alex Ioniţă s-a spus de când am început acest sezon de Liga 1 că îl aşteptăm, e rapidist pur sânge. Sperăm ca odată cu revenirea sa la noi să redevină fotbalistul care a fost", a declarat Mihai Iosif. 

La începutul sezonului trecut, Takayuki Seto, Alexandru Ioniţă şi Kehinde Fatai au fost suspendaţi pentru dopaj. Cei 3 jucători, care erau atunci sub contract cu Astra, au urmat urmat un tratament intravenos la o clinică privată din Bucureşti. Între timp, japonezul a semnat cu Petrolul. 

Alexandru Ioniţă mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2022. 

Alexandru Ioniţă vrea să revină la Rapid

"Am voie de pe 30 iulie să mă antrenez. Am vorbit cu domnul Şumudică, l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine. Mi-a zis că trebuie să mă vadă. Trebuie să dea şi lista, nu cred că o să mă aştepte pe mine cineva până pe 30 septembrie.

E greu cu ritmul de joc şi cu antrenamentele într-un grup. Sunt pregătit ca anduranţă şi forţă, iar viteza o voi recăpăta în cel mai scurt timp.

Mi-aş dori să mă duc acolo, e echipa campioană din ultimii 4 ani. Joacă în cupele europene, au nevoie de jucători şi aş avea o şansă. Mi-aş dori să ajung şi la Rapid, e echipa mea de suflet. Domnul Şumudică ştie să îşi cucerească jucătorul”, a declarat Alex Ioniţă, pentru AS.ro.

Alexandru Albu, Claudiu Belu, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat, Drago; Grigore, Junior Morais, Romario Moise şi Younes Mazrouk sunt fotbaliştii transferaţi de Rapid. 

Afla mai multe despre: rapid bucurestialexandru ionita iitransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare