Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, în al nouălea cer după începutul bun de sezon: ”Visele devin realitate”. Declaraţie de dragoste pentru Rapid

Mihai Iosif, în al nouălea cer după începutul bun de sezon: ”Visele devin realitate”. Declaraţie de dragoste pentru Rapid

Rapid

Comentarii

În urma victoriei cu FCSB, Miţă Iosif s-a prezentat încântat la conferinţa de presă, vorbind despre debutul incredibil de sezon avut de Rapid.

Rapid a continuat începutul bun de sezon la cel mai important test de la revenirea în Liga 1, câştigând cu 1-0 derby-ul cu FCSB. Formaţia lui Miţă Iosif a arătat foarte bine în apărare, ca pe tot parcrusul actualei stagiuni şi nu a permis adversarilor nicio ocazie notabilă. După cinci meciuri, giuleştenii nu au luat niciun gol.

După victoria importantă din derby, Miţă Iosif s-a prezentat încântat la conferinţa de presă şi a vorbit despre debutul incredibil de sezon al echpei sale. Tehnicianul giuleştenilor a recunoscut că nu se aştepta să înceapă chiar aşa bine Liga 1 şi a povestit despre dragostea pe care o are pentru club şi pentru jucătorii săi.

Mihai Iosif, în al nouălea cer după începutul bun de sezon

(n.r. Locul doi după cinci etape, aţi fi crezut?) Nu, n-aş fi crezut, dar visele devin realitate şi sunt fericit. Cum n-a crezut nimeni că intrăm în play-off, cum n-a crezut nimeni că promovăm, cum n-a crezut nimeni că eu rămân antrenor la Rapid.

Sunt de la şapte ani la Rapid, am tot junioratul la Rapid, am crescut cu acest club, ştiu ce înseamnă şi chiar sunt un norocos şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat această şansă şi patronului, care... el a crezut în mine întotdeauna.

Eu îi motivez la fiecare antrenament, la fiecare meci, dar azi motivarea a venit din tribune. Văzând ce e în tribune, nu cred că mai aveam eu... vă daţi seama că le-am spus şi cred că s-a văzut în dârzenia de pe teren.

Indiferent unde voi antrena, nu voi da curs lovirilor fără minge, scuipăturilor adversarilor, sau... trebuie să ne respectăm adversarul întotdeauna. Eu sunt la şcoală acum, dar nu ştiu de ce nu s-a făcut licenţa asta, că a fost o pauză cu pandemia şi se putea face. Nu ştiu, se vorbeşte pentru ce? Antrenează licenţa?”, a declarat Miţă Iosif.

Afla mai multe despre: rapidrapid fcsbmihai iosifmiţă iosif 

viewscnt
Articole similare