Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif în lacrimi: ”Dumnezeu a făcut dreptate! Cred că am îmbătrânit zece ani în aceste luni!” Antrenorul Rapidului a recitat o poezie de Adrian Păunescu

Mihai Iosif în lacrimi: ”Dumnezeu a făcut dreptate! Cred că am îmbătrânit zece ani în aceste luni!” Antrenorul Rapidului a recitat o poezie de Adrian Păunescu

Rapid

Comentarii

ASU Politehnica Timişoara a remizat, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a, rezultat în urma căruia FC Rapid a promovat în primul eşalon deşi a pierdut cu FCU Craiova (1-3)

”Dumnezeu a facut dreptate! Intotdeauna face dreptate oamenilor cu suflet mare nu-i lasa la greu” a spus Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, la finalul partidei.

FC U Craiova a câştigat cu 3 la 1, datorită hattrickului reuşit de Claudiu Bălan. Pentru Rapid a marcat Adrian Bălan, de la 11 metri. La final, giuleştenii s-au bucurat ca nişte copii pe teren, după ce au readus echipa pe prima scenă a fotbalului românesc. ”Divinitatea si toti cei de sus, parintii mei mi-au transmis o energie extraordinară. Atât ei, cât şi toţi rapidistii din ceruri. Noi avem două galerii. Vreau sa spun două versuri: haide mamă, haide tată, mai priviţi-mă o dată! Şi pe urmă, dacă e bine, să ma faceţi tot pe mine” a spus Mihai Iosif, citându-l pe poetul Adrian Păunescu.

”Această promovare vreau sa o dedic in special celor doi ce au fost mereu langa mine, sotia mea si fiul meu. Aşa huligans cum sunt,dar sunt un om sentimental si tin foarte mult la emotii. La Rapid nu poti sa fii...trebuie sa fii si nebun si sentimental si toate la un loc. Glontul a intrat in noi, a intrat de mult de prin noiembrie, gloantele au fost in noi, dar incet incet am inceput sa ne operam  si sa scoatem unul cate unul. Cred ca am imbatranit 10 ani in aceste cateva luni. În Romania exista Mircea Lucescu si restul. Acum o sa mergem in parc, in Herastrau sa strangem sticlele de plastic, ca pe cele de sticla le-am consumat asa cum spunea lumea cu sprit si cu mici. O sa mai aduc si niste oameni care fac showuri ca asa s-a spus că e atmosfera la Rapid. O să mergem în Herăstrau, o să strângem sticlele de plastic şi o să le ducem la reciclare, ca să facem o lume mai bună şi să respirăm un aer mai curat” a mai spus tehnicianul giuleştenilor, după ce echipa sa a obţinut promovarea în Liga 1.

Clasament: 1. U Craiova 1948 – 50 de puncte, 2. FC Rapid – 49, 3. CS Mioveni – 45, 4. Dunărea Călăraşi – 43, 5. Csikszereda Miercurea Ciuc – 41, 6. ASU Politehnica Timişoara – 40.

Au obţinut promovarea în Liga 1 U Craiova 1948 şi FC Rapid. Ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare