Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, memorabil după ce a fost întrebat cum este salariul său pe lângă cel al lui Dan Petrescu: ”Nici nu prea rău, nici rău, foarte rău” | EXCLUSIV

Mihai Iosif, memorabil după ce a fost întrebat cum este salariul său pe lângă cel al lui Dan Petrescu: ”Nici nu prea rău, nici rău, foarte rău” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a fost invitat în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, pentru a vorbi despre rapida sa ascensiune alături de Rapid.

Mihai Iosif este omul care a readus-o pe Rapid în Liga 1. Tehnicianul şi-a preluat echipa de suflet şi a obţinut promovarea, în al treilea sezon petrecut în Liga 2. Mai mult, după ce a revenit în primul eşalon, formaţia giuleşteană a impresionat şi se află pe poziţia secundă în clasament.

Iosif a devenit cunoscut ca ”Poetul” după ce a recitat poezii la interviurile de după meciuri. Pe lângă strofele memorate, acesta oferă constant replici memorabile şi a offerit o nouă declaraţie în stilul său caracteristic. Vorbind despre salariul lui Dan Petrescu, tehnician ce ar încasa 50.000 de euro pe lună, antrenorul Rapidului a dezvăluit cum este salariul său pe lângă al omologului de la CFR.

Mihai Iosif, memorabil după ce a fost întrebat cum este salariul său pe lângă cel al lui Dan Petrescu

Noroc de bani nu prea am în viaţa asta, dar linişte avem. (n.r. Cum e salariul tău pe lângă al lui Dan Petrescu, rău, nu prea rău?) Nu prea rău, nici rău, foarte rău. Dar cred că toată Liga 1 e departe de suma aia, toţi antrenorii, toţi suntem foarte departe”, a declarat Iosif, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: rapidmihai iosif 

viewscnt
Articole similare