Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, moment de sinceritate, după ce Rapid a fost învinsă de Farul. ”Nu am meritat în seara asta altceva decât zero!”

Mihai Iosif, moment de sinceritate, după ce Rapid a fost învinsă de Farul. ”Nu am meritat în seara asta altceva decât zero!”

Rapid

Comentarii

Tehnicianul rapidist, Mihai Iosif, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 0-2, că îl îngrijorează cele patru accidentări şi că speră ca echipa să aibă capacitatea de a se redresa.

Din minutul 76, FC Rapid a jucat în zece oameni, Hlistei accidentându-se într-un moment în care toate schimbările oaspeţilor erau făcute. Jucătorul a fost scos pe braţe de pe teren. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria tehnicianului Momcilo Vukotic, care a antrenat Farul în 2006.

La finalul meciului, Mihai Iosif a fost dezamăgit şi a recunoscut că echipa lui nu merita nimic din acest meci. De asemenea, Mihai Iosif a fost îngrijorat de situaţia actuală din lotul Rapidului, echipa având mai mulţi jucători accidentaţi. 

”Nu am meritat în seara asta altceva decât zero!”

”În primul rând, accidentările mă îngrijorează, au ieşit patru jucători accidentaţi. Nu pot să spun că mi-a plăcut ceva în seara asta. La Alex Ioniţă e o recidivă... când am întrebat, toată lumea a spus că e în regulă. Nu îmi reproşez ceva, am întrebat pe toată lumea, inclusiv pe el, toată lumea şi-a asumat, inclusiv el. Din punct de vedere medical, nu pot să-mi dau cu părerea. Dragoş (Grigore) e în drum spre Bucureşti. Nu ştiu care e situaţia lui Ioniţă, Hlistei, Junior (Morais). Tot ce am pregătit într-o săptămână, a trebuit să se schimbe după 18 minute, când am făcut schimbările.

Jocul nostru a fost slab, ce să spun... poate am jucat bine în primele 15 minute din fiecare repriză, dar nu am meritat în seara asta altceva decât zero. Nu ştiu, criză e un cuvânt prea mare. E tristeţe, sper să ne capacităm ca să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă.

Nu simt că e o problemă de pregătire fizică, ştiu ce am făcut şi nu văd. Nu avem un obiectiv pentru următoarele trei meciuri. Putem obţine maximum sau nimic, luăm fiecare meci în parte. Acum mă gândesc doar la un “11” pe care să-l pot alinia. De când am venit la Rapid, a fost grea misiunea, e un club cu greutate. Trebuie să mergem înainte”, a spus Mihai Iosif, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 37 de puncte (17 jocuri) şi de Farul – 29 de puncte. FC Rapid se află pe locul 6, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-liga 1 

viewscnt
Articole similare