Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, ”necruţător” de faţă cu MM Stoica. ”Ai ţinut cu Middlesbrough?” / ”Şi acum privesc cu bucurie imaginile” | EXCLUSIV

Mihai Iosif, ”necruţător” de faţă cu MM Stoica. ”Ai ţinut cu Middlesbrough?” / ”Şi acum privesc cu bucurie imaginile” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Joi, 20 aprilie 2023, s-au împlinit 17 ani de la partida tur dintre FCSB, pe atunci Steaua, şi Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, încheiată cu victoria ”roş-albaştrilor”, scor 1-0.

O săptămână mai târziu, avea să aibă loc una dintre cele mai mari dezamăgiri din istoria fotbalului românesc. Steaua (FCSB) a avut un avantaj general de 3-1, dar a reuşit cumva să încaseze trei goluri pe finalul partidei şi a ratat calificarea în finala Cupei UEFA.

Rămâne ultima performanţă notabilă a fotbalului românesc, de după Revoluţia de la 1989, şi pare un obiectiv imposibil de îndeplinit în acest moment de către formaţiile din Superligă.

17 ani de la Steaua (FCSB) - Middlesbrough 1-0, de pe Lia Manoliu

Prezent în studiourile Orange Sport, managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a depănat amintiri din acea perioadă de glorie, după un parcurs european senzaţional în care lăsase acasă, printre altele, marea rivală Rapid Bucureşti, în sferturile de finală.

Colegul de platou al lui Mihai Stoica, ”Miţă” Iosif, rapidist până-n măduva oaselor, a recunoscut fără menajamente că a sărit în sus de bucurie la golul marcat de Massimo Maccarone, în minutul 88 al jocului, care avea să stabilească definitiv numele echipei calificate.

Mihai Iosif nu a dorit să ofere un răspuns diplomatic, de complezenţă, în prezenţa rivalului Mihai Stoica, ci a fost extrem de franc, recunoscând că şi acum simte bucurie când vede imagini de la partidele dintre Steaua (FCSB) şi Middlesbrough.

Dialogul dintre Dan Udrea, Mihai Stoica şi Mihai Iosif, la Orange Sport:

Mihai Stoica: ”Rămâne o semifinală. Cea mai mare performanţă a unei echipe de fotbal din România, după 89. Este frumos să fi fost părtaş la aşa ceva”

Dan Udrea, către Mihai Iosif: ”Aţi ţinut cu Middlesbrough la acel meci?

Mihai Iosif: ”Şi acum privesc cu bucurie imaginile. Chiar mi-aduc aminte că a fost o coregrafie a Rapidului cu `I love u, Boro`.

MM Stoica: ”Am jucat, apoi, meci direct. Pe 23 august, un 2-0. Eram terminaţi”.

Mihai Iosif: ”Era un steag alb cu vişiniu. A fost durerea atât de mare la eliminare, încât cred că toţi rapidiştii au sărit în sus la golul lui Maccarone. Nu mi se întâmplă să mă bucur de răul altuia, dar atunci am sărit.”

Afla mai multe despre: mihai stoicasteaua - middlesbroughmihai iosif 

viewscnt
Articole similare